Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ryhdikkäällä esityksellä avausvoittoon

 
Pesäkarhut ryhdikkäällä esityksellä avausvoittoon

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue avasi sarjakautensa hyvin ehjällä ja voitokkaalla esityksellä Haminassa. Voitto tuli puhtaasti jaksoin 2-0.

Molemmilla jaksoilla Pesäkarhut hyökkäsi ensimmäisessä sisävuorossa voimakkaasti tehden viisi juoksua heti kättelyssä. Ensimmäisellä jaksolla tahti hiipui jakson vanhetessa ja niinpä kauden ensimmäinen piste otettiin ensimmäisellä jaksolla juoksuin 6-1.

Toisella jaksolla sisäpeli pysyi hyvässä vireessä läpi jakson ja kolmeen sisävuoroon Pesäkarhut pystyi tekemään yhteensä kahdeksan juoksua. Hamina pystyttiin pitämään toisella jaksolla nollilla ja niin toinen jakso päättyi Pesäkarhuille puhtaasti 8-0.

24 kolmostilannetta Haminan kuutta kolmostilannetta vastaan kertoo Pesäkarhujen selkeästä pelin hallinnasta. Ulkopeli oli huolellista ja terävää läpi pelin, erityisesti lukkari Niina Luomanen oli lautasen äärellä vahvassa vireessä ja hänet palkittiinkin täysin ansiosta Pesäkarhujen parhaana pelaajana.

Sisäpelissä koko joukkue pystyi pelaamaan varsin hyvillä onnistumisprosenteilla, tilastollisesti parhaiten onnistui sadan prosentin pelin kolme lyötyä juoksua lyönyt Sanna Lappalainen. Myös Heidi Kuusisto löi kolme juoksua. Vahvassa etenemisvireessä puolestaan oli numerolla kaksi pelannut Carita Toiviainen tuoden neljä juoksua.
Niina Luomanen,Pesäkarhut
Niina Luomanen onnistui erinomaisesti.
Tero Hämäläinen / UrheiluPori.com
Pelinjohtaja Jarmo Ania oli tyytyväinen joukkueen esitykseen ja avauspisteisiin. "Hyvä suoritus porukalta, myös nuorimmat pelaajamme, kuten Susanna Puisto, Heidi Kuusisto, Laura Lohko ja Hanna Hirvikoski pelasivat upean pelin", Ania totesi.

Pesäkarhujen kotiavaus on vuorossa sunnuntaina klo 18, kun vieraaksi saapuu Tyrnävän avauskierroksella voittanut sarjanousija Viinijärvi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

LauraLohko

Laura Lohko

Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää