Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut luottavaisin mielin sunnuntain kotiavaukseen

 
Pesäkarhut luottavaisin mielin sunnuntain kotiavaukseen

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina Porin uudistuneella pesäpallostadionilla. Merkittävin uudistus on Pori Energian suosiollisesti avustuksella stadionille vihdoin ja viimein saatu sähköinen tulostaulu. Lisäksi Pesäkarhujen talkooväki on tehnyt ansiokasta työtä maalaten ja siistien esimerkiksi vip-tilaa,katsomoiden reunoja sekä sisääntuloportteja.

Kotiavaukseen sunnuntaina klo 18 Pesäkarhut saa vieraakseen sarjanousija Viinijärven Urheilijat. Viinijärvi voitti avausottelussaan kotonaan Tyrnävän ja osoitti tuossakin ottelussa olevansa poikkeuksellisen tasokas nousija."Näin Viinijärven pelaavan talvella halliturnauksessa Jyväskylässä ja jo silloin joukkueesta jäi hyvinkin positiivinen ja pirteä kuva. Olemme pelinjohtaja Jarmo Anian kanssa keränneet vakoilutietoja Viinijärvestä sen verran, että tiedämme mitä kutakuinkin on tulossa vastaan. Varmaa on myös se, että vieraidemme itseluottamusta tuo avauskierroksen voitto lisäsi suuresti", Pesäkarhujen kakkospelinjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

"Oma kokoonpanomme tulee olemaan sunnuntaina ulkopelikoostumukseltaan sama kuin voittoisassa avauspelissä Haminassa eli pienen haavan jalkaansa siellä saanut 2-koppari Hanna Hirvikoski on täysin pelikykyinen. Lyöntijärjestykseen tulemme tekemään pienoisen muutoksen, mutta jätetään se vielä tässä vaiheessa pieneksi salaisuudeksi...", Kaijansinkko kertoo.

"Toivottavasti kotiyleisömme löytää pesisstadionillemme jo heti tästä ekasta pelistä alkaen, nuorille ja vähän kokeneemmillekin pelaajillemme
runsaan ja äänekkään kotiyleisön merkitys on sanoinkuvaamattoman suuri", Petri Kaijansinkko lähettää joukkueen terveiset faneille. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää