Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voittokaan ei olisi riittänyt FBT Porille

 
Voittokaan ei olisi riittänyt FBT Porille

FBT Porin kauden viimeisestä ottelusta ei puuttunut jännitystä, sillä kotijoukkueella oli voitolla mahdollisuus välttää raastavat karsintapelit. Porilaiset pitivät hyvin peliä hallussaan kaksi erää, mutta kolmannessa erässä loviisalaiset kaasuttivat ohi. Kun toisaalla Happee ja TPS hoitivat omat pelinsä upeasti, ei FBT:n voittokaan olisi riittänyt perjantaina.

Kotijoukkue sai peliin hienon startin, ja siirtyi Teijo Vienolan maalilla 1-0 -johtoon. Loviisan tasoitus tuli nopeasti, mutta Miikka Läntinen kuittasi nopeasti johto-osuman. Erässä nähtiin vielä molemmilta joukkueilta yksi osuma. Ensin iski Tor ja Teemu Venäläinen. FBT Pori kuitenkin raivosi itsensä erätauolle johdossa, kun Eemeli Salin pamautti tilanteeksi 3-2.

Toinen erä oli tiukkaa vääntöä. Molempien joukkueiden puolustukset toimivat hyvin, ja maalipaikoille pääsy oli tuskaista. Erän viimeisellä sekunnilla Jonas Hällfors rankaisi toistamiseen kotijoukkuetta, 3-3 -tilanteessa edettiin tauolle.

Kolmannessa erässä Matti Rössi sytytti kotiyleisön hurjaan kannustukseen. 4-3 -maalin jälkeen Tor vaihtoi maalivahtiaan, Paolo Keinänen penkille ja Tommy Grönberg tilalle. Ilman paineita pelannut vierasryhmä syttyi maalin jälkeen taisteluun, ja tehtaili lopulta viisi osumaa peräjälkeen. Hällfors kruunasi iltansa hattutemppuun ja kaunisteli lopuksi vielä neljäntensä tyhjään maaliin. Muut Tor-osumat merkittiin Jukka Lindgrenille, Mihails Kostusevsille ja Jere Jokiselle.

FBT Porin kausi jatkuu karsintapeleillä. Vastaan asettuu hävinnyt osapuoli ykkösdivisioonan otteluparista M-Team - NST. Perjantain jälkeen M-Team johtaa sarjaa voitoin 1-0.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot

MattiRössi

Matti Rössi

20.3.1984
Tiedot

EemeliSalin

Eemeli Salin

2.5.1990
Tiedot

TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää