Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taistelumielellä lopputurnaukseen

 
Pesäkarhut taistelumielellä lopputurnaukseen

Naisten superpesiksen hallimestaruudesta pelataan tulevassa viikonvaihteessa Raumalla. Turnauksessa pelaa viisi alkuturnausten perusteella mukaan selvinnyttä joukkuetta sekä kotijoukkue Rauman Lukko. Pesäkarhut kohtaa lauantaisissa alkulohkon otteluissa Lukon ja Lappeenrannan Pesä-Ysit. Toisessa alkulohkossa ovat Jyväskylä, Lapua ja Ylihärmä. Sunnuntain sijoitusotteluissa kohtaavat lohkoykköset, lohkokakkoset ja lohkokolmoset.

Pesäkarhut lähtee lopputurnaukseen innokkaana ja kovalla taistelumielellä. Joukkue on kohtuullisen terve ja halu kehittää peliä on yksi lopputurnauksen pääteemoista.

"Pelin kehittäminen tässä vaiheessa kautta on ilman muuta etusijalla. Meillä on monessakin asiassa parannettavaa, kun tekemistä peilataan vaikkapa viime aikaisiin peleihimme. Mutta olemme hyvällä tiellä ja harjoituskausi on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Pelit ne kuitenkin parhaiten opettaa ja kehittää, sikäli lopputurnauksen kolme peliä ovat tärkeässä roolissa valmistautumisessa kesän sarjapeleihin. Lopputurnauksessa kaikki joukkueet haluavat varmasti myös menestystä pelin kehittämisen rinnalla, niin mekin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut ja paikallisvastustaja Rauman Lukko avaavat lopputurnauksen lauantaina jo klo 9.00. Lappeenrantaa vastaan porilaiset pelaavat klo 12.30. Lopputurnauksen vastustajiin Petri Kaijansinkko suhtautuu nöyrin mielin. "Kaksi hyvää joukkuetta tulee vastaan. Lappeenranta on muuttunut oikeastaan aika vähän, mutta on kuitenkin mielestäni vahvistunut. Rauma on pelannut läpi talven hyvää ulkopeliä ja osoitti Porin alkuturnauksessakin vaarallisuutensa. Meidän oma tekeminen on oltava hyvällä tasolla ja on keskityttävä olennaiseen. Ajatus ei saa karata, eikä saa olla hukassa. Valmius taistella yksittäisen tilanteiden voittamisesta ratkaisee paljon, varmaa on että kaksi erittäin innokasta vastustajaa hyppää kehään. Oman mausteensa turnaukseemme tuo varhainen aikataulu, mutta onneksi joukkueemme on täynnä aikaisiin herätyksiin tottuneita urheilijoita", Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää