Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille selkeä voitto kotiavauksessakin

 
Pesäkarhuille selkeä voitto kotiavauksessakin

Sanna Lappalainen,Pesäkarhut
Pesäkarhujen Sanna Lappalainen pommitti kuusi juoksua.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue jatkoi vakuuttavia esityksiään myös kauden ensimmäisessä kotiottelussa sunnuntaina. Sarjanousija Viinijärvi kaatui puhtaasti 2-0, jaksot Pesäkarhuille 9-0 ja 6-0.

Kuten jaksonumerot osoittavat, oli Pesäkarhujen ulkopeli erittäin pitävää ja hyvin liikkuvaa. Lisäksi ulkopelin kova tempo oli myrkkyä Viinijärven tytöille, ulkopelin kapellimestarina toimi jälleen erinomaisesti pelannut lukkari Niina Luomanen. Mutta myös muu ulkokenttä auttoi vauhdin ja tempon ylläpitämisessä erittäin hyvin.

Pesäkarhujen sisäpelissä onnistujia löytyi jälleen laajalta rintamalta. Erityisen vahvassa vireessä oli joukkueen kapteeni Sanna Lappalainen lyöden peräti kuusi (6) juoksua. Myös muut pääkotiuttajat onnistuivat, kun Niina Luomanen löi kolme (3) ja Noora Boelius sekä Heidi Kuusisto kumpikin kaksi (2). Vahvassa etenemisvireessä puolestaan oli Carita Toiviainen tuoden viisi (5) juoksua. Unohtaa ei sovi myöskään kovilla prosenteilla tilanteita tehneitä Kaisa Kärkkäistä ja Niina Mikkolaa.

"Olen erittäin tyytyväinen kotiavaukseen ja siihen että onnistuimme pelaamaan juuri niinkuin olimme suunnitelleet. Esimerkiksi hyökkäys Lappalaisen Sannan parilla pienellä heti alussa oli etukäteen mietitty juttu. Jonkin verran tuli vielä merkkivirheitä, mutta eiköhän ne johtuneet ensimmäisen kotipelin jännityksestä", totesi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania paita jännityksestä märkänä itselläänkin.

Pesäkarhujen hienoa kotiavausta oli Porin pesäpallostadionilla seuraamassa huikea yleisömäärä, peräti 1383 katsojaa. Keskiviikkona Pesäkarhut matkaa Ylihärmään ja perjantaina Poriin saapuu vieraaksi hallitseva mestari Kirittäret Jyväskylästä.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kari Saha / UrheiluPori.com
UrheiluPorin kummipelaajan Hanna Hirvikosken mietteitä kauden ensimmäisestä kotiottelusta:

"Ensiesiintyminen kotiyleisön edessä jännitti koko joukkuetta. Saimme kuitenkin heti alkuun pari juoksua, mikä vapautti tunnelmaa melkoisesti. Peli oli iloista ja kaikilla oli hauskaa! Tärkeät täydet pisteet jäivät siis suunnitelmien mukaisesti Poriin. Tästä on hyvä jatkaa!"

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

NiinaMikkola

Niina Mikkola

7.1.1981
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää