Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut hallimestariksi

 
Pesäkarhut hallimestariksi

Pesäkarhut nappasi kultaiset mitalit ja hallimestaruuden sunnuntaina Raumalla pelatussa lopputurnauksessa. Jännittävässä ja tasaisessa finaalissa porilaiset kaatoivat Jyväskylän Kirittäret jaksoin 1-0. Pesäkarhut aloitti loppuottelun hyvin mennen johtoon ensimmäisellä  jaksolla, mutta Kirittäret kuittasi johdon pikaisesti. Jyväskylä jauhoi peräti 4 juoksua ensimmäisessä sisävuorossaan, mutta Pesäkarhut ei siitä lannistunut. Porilaisten takaa-ajo onnistui Hanna Hirvikosken,  Susanne Ojaniemen ja Veera Svansjön johdolla, lopulta jaksovoitto  Pesäkarhut juoksuin 6-5. Toisella jaksolla molemmt joukkueet tiivistivät  ulkopeliään ja hyvätasoinen toinen jakso päättyi lopulta 1-1. Hallimestaruus  on Pesäkarhujen kolmas, aikaisemmat ovat tulleet vuosina 2007 ja 2009.

"Nousujohteinen turnaus, paransimme peliä loppuotteluun selvästi lauantaista. Lisäksi pelissämme oli nyt sielua ja sykettä mukana sopivasti, erittäin vahva suoritus myös henkisesti pelaajiltamme. Ihan tavallista ei ole sekään että nousimme kolmen juoksun tappiotilanteesta voittoon Kirittäriä vastaan. Uskallus, rohkeus pelata ja haastaa oli loppuottelun tärkein teemamme, nyt teema myös toteutui. Itseluottamukselle tälläinen suoritus tekee erityisen hyvää.", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa tyytyväisenä.

Pesäkarhujen parhaana lopputurnauksessa palkittiin Veera Svansjö. Vahvaa vaihtolyöntipeliä esittivät myös Kaisa Kärkkäinen ja Carita Toiviainen. Porilaisten kokoonpanosta puuttuivat viikonvaihteen otteluissa polvileikkauksestaan toipuva Heidi Kuusisto ja kuumesairaana ollut Emma Nieminen.

Pelillisissä asioissa pelinjohtajan mukaan ollaan aikataulussa. Ja kehitystyö kohti superpesiskautta jatkuu. "Kehitettävää löytyy monissakin asioissa, pelinjohdosta alkaen. Mutta pelit kertovat sen totuuden missä mennään milloinkin, nyt vaan pureudutaan olennaisiin asioihin seuraavan reilun kuukauden aikana. Pääsiäisenä matkaamme Saksaan harjoitusleirille, se on merkittävässä roolissa monessakin mielessä valmistautumisessa", Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää