Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko hakee ensimmäistä voittoaan sarjan kolmannessa pelissä

 
Lukko hakee ensimmäistä voittoaan sarjan kolmannessa pelissä

Viikonlopun kaksi ensimmäistä peliä puolivälieräsarjassa KalPaan tuottivat yhtä monta tappiota Rauman Lukolle, joka hakee edelleen ensimmäistä pudotuspelivoittoaan Rauli Uraman alaisuudessa. Perjantaina Raumalla voitto oli lähellä, mutta heikon viimeistelyn takia pisteet lähtivät Kuopioon. Lauantain ottelussa viimeistely oli vielä huonompaa, eivätkä kettupaidat saaneet maaleja aikaiseksi.

Lukko on tehottomuudesta huolimatta tullut sarjaan kovalla asenteella ja fyysisellä pelillä, joka playoffs-kiekkoon kuuluukin. Lukon vahvat pelaajat ovat käyttäneet kokoaan hyödykseen ja jaelleet maukkaita taklauksia ympäri kaukaloa kuopiolaisille kenttäpelaajille. Taklauksten lisäksi Lukko piti yllä kovaa vauhtia ja jos Lukko jaksaa pitää vauhtia yllä koko sarjan on voittojakin tulossa.

Kuopiossa Lukko antoi paljon tasoitusta, kun joukkueen paras pistemies ja perjantainakin maalin iskenyt Perttu Lindgren jätti ottelun väliin mahataudin takia. Lindgrenin oivaltavia syöttöjä Lukko tarvitsee, varsinkin ylivoimapelissä. Tähtisentterin poissaollessa pitää kuitenkin muiden pelaajien herätä ja kantaa vastuuta tarvittaessa.

KalPa on peleissä tyytynyt iskemään vastaiskuista maaleja eikä se ole pyrkinytkään isoon kiekkokontrolliin. Kahdessa ottelussa vahvimmin on pelannut ex-porilainen Sakari Salminen, jonka 2+1 tehot ovat olleet ratkaisevassa asemassa kuopiolaisten voitoissa. Juonikas hyökkääjä on löytänyt sopivat aukot Lukon puolustuksesta ja vienyt KalPan voittoihin asti. Lukolla onkin suuri työ pitää Salminen aisoissa maanantaina Raumalla.

Kuopion pelin loppuminuuteilla ottelun ratkettua Lukon pelaajista Aki Kangasmäki ja Anssi Rantanen hakivat jo seuraavaan otteluun asetelmia niistämällä kuopiolaispelaajien nenää kovalla kädellä. Kuopiolaisten silmissä kettupaitojen toimet näyttivät varmasti epätoivoisilta, mutta Lukon urhot näyttivät omalla esimerkillään, että kirvestä ei ole vielä heitetty kaivoon, vaan pelit jatkuvat Raumalla entistä kovempana. Joukkue on yhtenäinen ja yhtenäinen joukkue pystyy pelit tarvittaessa voittamaan.

Maanantain otteluun on vielä vapaana lippuja ja nyt jos koskaan Lukko tarvitsee omiensa kannustusta. Kannustus oli perjantain ottelussa jo kohdallaan, joten siitä on hyvä jatkaa!

Lukko-KalPa, 3. puolivälieräottelu maanantaina klo 18.30 Kivikylä Areenalla

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot


Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää