Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Välieräpaikan ratkaiseva taisto maanantaina Raumalla

 
Välieräpaikan ratkaiseva taisto maanantaina Raumalla

Lukon ja KalPan välinen huikea puolivälieräsarja on tullut lähes päätökseensä, mutta kaiken kruunaava viimeinen näytös on vielä edessä maanantaina Raumalla, kun joukkueet ratkaisevat välieriin menijän ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa. Ottelusarja on tällä hetkellä tasatilanteessa 3-3 ja maanantain ottelun voittaja jatkaa matkaansa välieriin, jossa vastustajaksi asettuu joko HIFK tai Jokerit, jotka ratkaisevat oman sarjansa niin ikään seitsemännen ottelun turvin. Maanantain ottelun häviäjälle on edessä kesäloma ja kauden päättyminen, joten ottelun panosta ei voi liikaa korostaa missään mielessä.

Lukolla oli ottelusarja katkolla lauantaina Kuopiossa, mutta KalPa vei huippujännittävän taiston lopulta nimiinsä toisen jatkoerän turvin maalein 3-2. Kuopiolaiset johtivat ottelua kolmannen erän alussa maalein 1-0, mutta Lukko näytti jo nousevan voittoon Jakub Petruzalekin ja Jarkko Kauvosaaren tekemien maalien turvin. Sakari Salmisen tasoitusmaali kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä vei ottelun kuitenkin jatkoajalle, jossa Tapio Laakso iski voiton KalPalle.

Lauantainen ottelu kuvasikin tietyllä tapaa koko ottelusarjaa, sillä molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat hetkensä ja kumpikin kävi johtoasemassa ennen jatkoaikaa. Lukko hävisi puolivälieräsarjan kaksi ensimmäistä ottelua, mutta otti kolmannessa ottelussa elintärkeän voiton Petruzalekin loppuhetkien maalilla ja voitti sen jälkeen myös neljännen sekä viidennen osaottelun. Maanantain ottelu tuleekin kaikin puolin olemaan todellinen henkien taisto kahden kovassa rasituksessa olleen joukkueen välillä.

Lukon kannalta erittäin positiivista on joukkueen ns. kärkiketjujen hyökkääjien onnistumiset edellisissä otteluissa. Petruzalek, Perttu Lindgren, Kurtis McLean, Teemu Nurmi ja kumppanit ovat olleet tehokkaalla pelipäällä ja saattavat omalla osaamisellaan kääntää myös maanantain ottelun Lukolle. Alati vaarallinen on ollut myös Samuli Kivimäki, joka tuntuu olevan kuin kotonaan kuumissa playoff-otteluissa. Maaliahne laituri hakeutuu jatkuvasti hyville maalipaikoille ja aiheuttaa päänvaivaa KalPan puolustajille.

Lukon ja KalPan välinen ratkaiseva kohtaaminen maanantaina Raumalla kello 18.30 alkaen. Tämä ottelu on jokaisen Lukko-fanin nähtävä ja tultava hallille antamaan äänekäs tukensa kotijoukkueelle välieräpaikan saavuttamiseksi!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarkkoKauvosaari

Jarkko Kauvosaari

17.10.1983 Ylitornio
Tiedot

SamuliKivimäki

Samuli Kivimäki

9.8.1988 Vaasa
Tiedot

PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot

KurtisMcLean

Kurtis McLean

2.11.1980 Kirkland Lake, ONT
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot

JakubPetruzalek

Jakub Petruzalek

24.4.1985 Litvinov, Tsekki
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää