Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK tasoitti ottelusarjan

 
HIFK tasoitti ottelusarjan

OTTELUN TEEMA

Lukko pääsi otteluun mukavista lähtökohdista, sillä joukkueella oli alla henkeä nostattanut jatkoaikavoitto pitkän taistelun jälkeen. Hyvänä vierasjoukkueena tunnettu HIFK ei kuitenkaan tule helpolla nahkaansa myymään, joten luvassa oli jännittävä ja tasainen ottelu.

Kettupaidat tulivat otteluun kovalla sykkeellä, kuten kotiotteluissa aina, mutta vieraat olivat tällä kertaa astetta terävämpänä maalipaikoissa. Näin ollen HIFK karkasi kahden ensimmäisen erän aikana 2-0 -johtoon, jota Lukko ei enää onnistunut kuromaan umpeen, vaikka päätöserä mentiin täysin Lukon komennossa. Lopputuloksena oli kovan taistelun päätteeksi lukemat 1-3 (0-1, 0-1, 1-1).

ILLAN ONNISTUJAT

Lukon ainokaisesta maalista vastasi Jakub Petruzalek, joka oli ottelussa omalla hyvällä tasollaan. Myös Perttu Lindgren ja Teemu Nurmi pelasivat mainion ottelun, mutta heidän arvosanaansa laskee hieman tehottomuus maalipaikoissa. Lindgren pääsi yrittämään maalintekoa kuudella laukauksella ja Nurmi kahdeksalla laukauksella. Tosin hieman paremmalla onnella molemmat olisivat päässeet juhlimaan maalia.

RATKAISUN PAIKAT

Petteri Wirtasen tekemä 0-3 -maali kolmannen erän alkuun tuli Lukon kannalta huonoon paikkaan, mutta raumalaiset eivät siitä vielä lannistuneet. Jakub Petruzalekin laukoma 1-3 -kavennus herätti Lukon vielä kovaan kiriin, mutta helsinkiläisten maalilla loistavan ottelun pelannut Juuso Riksman ei enää suostunut maaleja selkänsä taakse päästämään.

Kokonaisuudessaan Lukko loi ottelussa hieman enemmän maalipaikkoja mitä vierasjoukkue, mutta HIFK:n terävyys maalin edustalla oli pykälän verran raumalaisia parempaa. Tärkeät pelit ratkaistaan monesti lähellä maalia ja näin se oli tälläkin kertaa.

TULEMAN PITÄÄ

Pelit jatkuvat heti lauantaina, kun joukkueet ottavat kolmannen kerran mittaa toisistaan. Nyt luvassa on HIFK:n kotiottelu. Raumalla seuraava pudotuspelikamppailu otellaan maanantaina, johon vapaita lippuja kannattaa tarkkailla Lippupalvelun sivujen kautta.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää