Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiivas ottelurytmi jatkuu ja Lukko lähtee tasoittamaan otteluvoittoja

 
Kiivas ottelurytmi jatkuu ja Lukko lähtee tasoittamaan otteluvoittoja

Lukon ja IFK:n välierät jatkuvat neljännellä ottelulla maanantai-iltana Raumalla. Helsingin vieraat saapuvat otteluun ottelusarjan johtajana ja Lukolla on kotiluolassaan hyvä paikkaa tasoittaa voitot. Helpolla se ei tule, sillä punanutut ovat osottautuneet odotuksien mukaiseksi vastustajaksi.

Lukko sai lauantain otteluun huonon alun kun oma ylivoima ei tuottanut tulosta ja IFK teki omista paikoistaan maalit. Toisen erän huikea nousu maalin päähän antoi taas uskoa kettupaitojen tekemiseen, eikä sarja ole IFK:n kahdesta voitosta huolimatta taputeltu. Lukko pääsi loistavasti peliin mukaan maalien jälkeen ja oli lähellä myös tasoittaa ottelu. Erikoistilannepelaaminen ratkaisee paljon tasaisissa otteluissa, eikä Lukolla ole varaa ottaa turhia ja tyhmiä jäähyjä.

Lukko on pystynyt paikoin vauhdikkaalla pelillään haastamaan IFK:n kankeat puolustajat jolloin on Lukolle tarjoutunut hyviä ylivoimatilaisuuksia. Ylivoimalla pitää kuitenkin saada kiekkoa sisään paikoista, jotta peli pysyisi raumalaisten hallussa.

IFK:n tehoketjuksi on hieman yllättäen noussut kakkosketju, jonka laidalla Lennart Petrell on ollut pudotuspeleissä vahvassa kunnossa. Ykkösketju on ollut hieman pimennossa, mutta silti vaarallinen jos pääsee pelaamaan vapaasti. Maalilla Juuso Riksman on pelannut hyvin, mutta lauantaina päästi kaksi helpohkoa maalia.

Lauantain ottelussa Otto Honkaheimo joutui jättämään pelin väliin juuri ennen lämmittelyä ja tilalle nousi kapteenin ominaisuudessa Tomi Pettinen, joka pelasi hyvin. Pettisen ja Honkaheimon molempien vahvaa puolustuspelaamista tarvittaisiin myös maanantain ottelussa, sillä juuri puolustuksen vihreiden kautta IFK pääsi rokottamaan Lukkoa.

Lukon puolelta iloisinta peliä viime pelissä esitti nuori ranskalainen Charles Bertrand, joka ennakkoluulottomalla pelillään oli Lukon taistelun ilmentymä. Bertrandin esimerkistä on hyvä kokeneempien pelaajienkin ottaa oppia, sillä nuorukaisen asenne oli kohdallaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää