Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon valmennus sai lopullisen muotonsa

 
Lukon valmennus sai lopullisen muotonsa


Rauman Lukon liigajoukkueen valmennukseen tulee muutoksia kaudeksi 2011 – 2012. Uutena valmentajana Lukon valmennustiimiin liittyy Harri Laurila.

Laurilan pelaajaura käsittää 644 SM-liigaottelua usean eri seuran väreissä ja Suomea hän edusti kaksissa U20, yksissä U18, miesten MM- ja Olympialaisissa. Sm-liigakaudella 91-92 hänet palkittiin parhaan puolustajan ”Pekka Rautakallio” palkinnolla.

Valmentajana hän on toiminut Rauli Uraman valmennustiimissä, valmentaen -88 syntyneiden ikäluokkaa kolmen kauden ajan. Uraman ja Laurilan yhteinen pesti päättyi tuolloin MM-hopeaan. Seuraavalla kaudella hän otti hoitaakseen -89 ikäluokan päävalmentajatehtävät ja toimi päävalmentajana Suomen U18 kotikisoissa. Tämän jälkeen hän toimi Jukka Rautakorven valmennustiimissä U20 maajoukkueessa.

Lukon maalivahtivalmennuksesta vastaa jatkossakin tuttu mies, sillä MM-kultamitalisti Petri Vehasen henkilökohtainen valmentaja Ari Moisanen jatkaa Lukon maalivahtien valmentajana tulevanakin kautena. Moisasen maalivahtivalmennuksessa ovat Raumalla kehittyneet monet huippumaalivahdit kuten Antti Raanta, Iiro ja Tuomas Tarkki, Bruce Racine, Dwayne Roloson sekä Sinuhe Wallinheimo.

Liigajoukkueen valmennustiimistä pois jäävät Timo Elo ja Erik Hämäläinen, jotka siirtyvät juniorivalmennukseen. Elo ottaa vastuulleen Lukon A-juniorit kakkosenaan Samu Isosalo ja Hämäläinen B-juniorit kakkosenaan Mikko Luovi.

Harri Laurilan sopimus on yksivuotinen ja Ari Moisasen 1+1 vuotinen.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ErikHämäläinen

Erik Hämäläinen

20.4.1965 Rauma
Tiedot

AnttiRaanta

Antti Raanta

12.5.1989 Rauma
Tiedot

RauliUrama

Rauli Urama

Tiedot


Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää