Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiroille vieraita Lohjalta

 
Iiroille vieraita Lohjalta

Avaustappionsa kärsinyt Iirot lähtee kuittaamaan Närpiön työtapaturmaa ulkomaalaisväritteistä Lohjan Palloa vastaan.

Sunnuntain vierasjoukkue LoPa on muuttunut rajusti viime kaudesta ja kärkipäässä viime vuosina roikkunut nippu näyttäisi nyt taistelevan säilymisestään taulukon toisessa päässä.

LoPan suomalaisosaston nimekkäimpiin kuuluu Yhdysvalloista Harjulle palannut kärkimies Joonas Siikala, joka ennen lähtöään tarkisti siipiensä kestävyyden Veikkausliigassakin FC Lahdessa. Vaikka LoPa ei ole ensimmäiseen viiteen peliin kyennyt maistelemaan voiton makeaa mahlaa, se on Siikalan maaleilla venynyt kuitenkin vahvan ja tappiottoman BK-46:n vieraana 2-2-pistejakoon kaksi kierrosta sitten. Viimeksi se hävisi kotonaan JäPS:lle 1-2.

LoPan kolkutellessa muutama kausi sitten PoPan kiusana Ykkösen portteja, sen tuki ja turva oli Harjun voittamaton linnake. Vieraspeleissä lohjalaiset ovat olleet haavoittuvaisia ja tällä kaudella heikentynyt LoPa ehti jo sohaista paniikkinappulaakin vaihtamalla valmentajaa Unto Virkkalasta A-junnuja alkukauden vetäneeseen Marko Johanssoniin. Uuden valmentajan apuna  ja myös vihreällä veralla paukuttaa päätään raumalaisille tuttu mies Veijo Wahlstenin aikakaudelta. Wahlstenin luottomies Veli-Pekka Nurmi ankkuroi lohjalaisten keskikenttää.

Lehtonen haluaa palata voittokantaan

Kotijoukkue Pallo-Iirot on saanut vetää viikon verran henkeä otteluista ja lepuutella sekä treenailla kipeät ja väsyneet jäsenet kuntoon. Nyt LoPa-matsi käynnistää jälleen kolmen ottelun tiukan kimaran.

- Tappiomme Närpiössä antoi valmennuksellekin työkaluja ja kokemusta, miten suhtautua näihin otteluputkiin. Jalka alkaa varmasti ainakin jonkun verran painaa ja silloin on kokoonpanonkin elettävä, Iirojen valmennusjohdossa tahtipuikkoa heilutteleva Pasi Lehtonen pohdiskeli.

Lehtonen on vihdoin saanut lasarettinsa Nico Rinnettä lukuunottamatta sikäli mikäli tyhjäksi, että jollain tavalla vammautuneet pystyvät harjoittelemaan ja hakemaan tuntumaa reservijoukkueesta. Tilanne on luonnollisesti positiivinen valmennukselle, sen miettiessä kokoonpanoja tuleviin otteluihin.

- Lohjalla on miestä mennyt ja tullut. En osaa silti sanoa, onko joukkue heikentynyt, koska ulkomaalaiset ovat aina kääntämättömiä kortteja.

- Sen voin kuitenkin sanoa, että tuli vastaansa mikä joukkue tahansa niin Äijänsuolta kelpaa vain ja ainoastaan voitto. Tappioiden tie täytyy nyt katketa ja palata pistekantaan. Nyt joukkueen täytyy vain ladata voitontahto sille tasolle, että LoPalle on luvassa ikävistä ikävin iltapäivä sunnuntaina, Lehtonen jylisi.

Pallo-Iirot - Lohjan Pallo sunnuntaina 29.5 klo 18.30 Äijänsuolla. Tule nauttimaan raumalaisesta jalkapallosta ja kannustamaan Iirot kohti Ykköstä!

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää