Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirot LoPan kustannuksella kärjen kantaan

 
Iirot LoPan kustannuksella kärjen kantaan

3-0-kotivoitto lohjalaisista nosti Pasi Lehtosen tiimin tasapisteisiin sarjakärki ÅIFK:n kanssa. Pari maalia huonompi maaliero erottaa Iirot vielä piikkipaikasta.

Loppunumerot LoPaa vastaan antavat tällä kertaa hieman vääristyneenkin kuvan pelitapahtumista, hyvä kuitenkin niin. Iirot oli toki hallitsevampi osapuoli, mutta hyökkäyspeli olisi voinut enemmänkin paikkoja suoltaa ja myös verkko olisi saanut pöllähtää muutaman kerran lisää.

Iirot sai vapauttavan avausmaalin ensimmäisellä puoliajalla, kun Kimmo Hörkkö taiteili itsensä laidasta keskelle ja vapautti loistavalla syötöllä Juho Patolan läpiajoon. Ensimmäinen Patolan karkumatka oli päättynyt Interistä lainassa olleen maalivahti Eemeli Reposen jalkoihin, mutta toinen kerta toden sanoi, eikä Patola enää erehtynyt.

LoPan puolustus sinnitteli Veli-Pekka Nurmen äänekkäällä tuella aina toisella jaksolle. Pyristelyn päätti 2-0-osuma, jonka Patola nikkasi helposti takatolpalta, kun Juho Torkkeli oli paukauttanut kierteisen kulman hänen nuppiinsa. Iirojen kolmannesta vastasi Äijänsuon oma Eric Abidal, Nico Rinne, joka pamautti nahkakuulan Suomen huonointa tekonurmea viiltäen takapesään.

Lehtonen mietteliäänä voitosta huolimatta

Valmentaja Pasi Lehtonen kiirehti kuitenkin muistuttamaan esimerkiksi LoPan neljästä läpiajosta.

- Pelissämme oli toki hyvääkin ja saatu voitto täyttää tavoitteen. Toisaalta kun puolustimme, niin keskisektorillamme oli ongelmia, joista nuo läpiajotkin kertovat. Kiitos Jani Tuomalan ja Onnettaren, LoPa ei saanut maalia, Lehtonen pohdiskeli voitosta huolimatta hieman vakavana.

Valmennus joutui hieman rukkaamaan keskialuetta uuteen uskoon toisella puoliajalla. Ensin sisään tuli Jonas Nyholm ja hetki sen jälkeen Kimmo Hörkkö tiputettiin kärjestä tukkimaan keskialuetta. Se tuntui vihdoin tepsivän.

- Neljännen läpiajon jälkeen oli jo pakko reagoida tiputtamalla Kimmo pohjalle. Olen painottanut paljon oman pallollisen pelimme juttuja. Voi olla, että siinä sivussa keskittyminen perusasioihin, kuten puolustamiseen, on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle, Lehtonen mietti.

Pallo-Iiroje tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää