Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirojen reservi nappasi pisteen paikalliskamppailusta

 
Iirojen reservi nappasi pisteen paikalliskamppailusta

Kuuma Rauman paikallinen FC Raumaa vastaan päättyi Äijänsuon helteessä maalittomaan tasapeliin. Piste katkaisi reservijoukkueen neljän pelin tappioputken.

Kummallakin raumalaisyhdistelmällä oli paikkansa napata elintärkeä kolmen pisteen voitto hiostavassa putoamiskamppailussa. Reservijoukkue painosti ja loi muutaman todellisen herkkupaikan. Jussi Railio pääsi muutaman kerran yrittämään maalin välittömästä läheisyydestä ja Joona Vainiolalla oli mahdollisuutensa vikkelän vasurin murtauduttua laidaltaan pari kertaa vetopaikkaan.

Pelaajavalmentaja Sami Vahanto loi itse toisen Railion herkkupaikoista. Hän ei suoranaisesti lähtenyt ruoskimaan omaa joukkuettaan, vaan uskoi pelaajien itsekin tiedostavan paluun voittokantaan vaativan onnistumisia vastaavista mahdollisuuksista.

- Pelaamme ajoittain todella mallikkaasti alakerrasta maalipaikkaan asti. Se on kuitenkin liian ajoittaista. Ja kun sitten paikoille pääsemme, emme voi ruiskia kuin haulikolla ladon seinään, Vahanto kihisi.

Tuskin kukaan on nähnyt kenenkään nostavan penkiltä niin paljon niin nopeasti kuin huoltopäällikkö Janne Matinen teki pompatessaan penkiltä päivittelemään hukattuja avopaikkoja.

- Yläkertaan kiitos, että loppuhetkillä FC ei onnistunut iskemään avautuneista paikoista ja läpiajosta. Nollapeli ja piste toki lämmittää, mutta piste sieltä ja toinen täältä ei nosta meitä kuiville, käveleväksi kalkulaattoriksi paljastunut jalkapalloprofessori laskeskeli.

"Porista haemme voiton"

Myös joukkueenjohdon lankoja käsissään hypistelevä Matinen johtaa karavaaninsa seuraavaksi Poriin ensi tiistaina. Silloin vastassa on MuSa/2, joukkue, jonka ressut kaatoivat kenraaliharjoituksessaan ja joukkue, joka taistelee samoista sijoista raumalaisten kanssa.

- Edustuksellakin on tiukka ottelutahti, mutta täytyy kääntää ooppelin nokka kohti Hakrilaa ja käydä keskustelemassa asioista edustusjoukkueen päävalmentajan kanssa. Porista me haemme voiton, maksoi mitä maksoi, Matinen loi uskoa muistuttaen kuitenkin puheidensa olevan vertauskuvia.

- Penninjeniä en pisteistä olisi valmis koskaan maksamaan, intohimoinen ja puhdasmielinen futisihminen heitti ottaen kantaa Suomessa vellovaan vedonlyöntiskandaaliin.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää