Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Torstaina TuTo Turussa, sunnuntaina BK-46 kotona

 
Torstaina TuTo Turussa, sunnuntaina BK-46 kotona

Iirojen ottelut Kakkosen B-lohkon kärkikuhinoissa jatkuvat kahdella matsilla tällä viikolla. Viikon jaksoon on luvassa jälleen tiukka kolmen matsin rypistys.

Turussa nähdään nousevan nimen ja vanhan ketun kohtaaminen valmennusmaailmassa. Raumallakin vaikuttanut ja liigassa valmentanut Hannu Touru on tässä tapauksessa se vanha kettu. Touru vaikuttaa tätä nykyä TuTon ruorissa. Mahdollinen tulevaisuuden nimi taas saattaa olla Iiro-piiskuri Pasi Lehtonen, joka haastaa Tourun taktisessa taistossa.

Lehtosella alkaa tuohon TuTo-taistoon olla palikat kohdillaan, kun Iirojen sairastuvan hoitajat saavat pelata toimettomana Kimbleä. Iiro Aallon pääsy peliin on hieman auki pitkätukkaisen pakin työkiireiden vuoksi, mutta viime ottelusta sivussa olleen Antti Horjanheimon pitäisi päästä peliin maanpuolustuskiireiltään.

Turussa on jaossa sarjataulukon kannalta huipputärkeitä pisteitä. Sarjan kuusi kärkijoukkuetta mahtuvat kahden pisteen (!) sisään. Lisäksi TuTon pistejano sarjan häntäpäässä on kova. Nippu saalisti ensimmäisen voittonsa SalPaa vastaan viime kotipelissään ja on kotonaan ylipäätänsä vaarallinen. Myös mahdolliset Inter-avut saattavat vahvistaa joukkuetta yllättäen.

Sunnuntaina vastassa voittamaton

Kävi Turussa miten kävi, kauaa ei Iiroilla ole aikaa tulosta juhlia tai märehtiä. Jo sunnuntaina Äijänsuolle saapuu JäPS:n ohella vielä ilman tappiota oleva BK-46 Karjaalta. Tosin nuo joukkueet kohtaavat keskiviikkona Karjaalla, joten silloin jommankumman sarakkeeseen saattaa tulla ensimmäinen tahra. Vielä tiistaina BK oli päästänyt lohkossa vähiten maaleja, vain neljä. Lisäksi joukkue on tulikuuma ja kaatoi viimeksi Ilveksen Tampereella.

- Nyt pelaajilta kysytään sisua ja taistelutahtoa tiukkaan viikkoon. Tosin valmennuksenkin on nyt osattava muokata kokoonpanoa niin, että jalat pysyisivät mahdollisimman raikkaana, Lehtonen pohti.

BK:n mielenkiintoisimpiin pelaajiin kuuluu viime kaudella HIFK:sta nousun kynnyksellä itsensä ulos tuittuillut Mathias Astrada. Monet väittävät pelimiehen taitojen riittävän Veikkausliigassakin.

- Tietysti tuollaiset nimet huomioidaan, mutta toisaalta meillä on oma pelitapamme, johon uskomme. BK ei ole yhden miehen joukkue, kuten tiukka puolustus kertoo, eikä meidänkään sotamme yhtä miestä kaipaa, Lehtonen lopetti päättäväisesti viitaten Iiro Aallon mahdolliseen puuttumiseen.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää