Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman Lukolle naisten jääkiekkojoukkue

 

Rauman Lukolle naisten jääkiekkojoukkue


Rauman Lukko ry on perustanut naisten jääkiekkojoukkueen. Joukkue aloittaa kautensa naisten Suomi-sarjan lännen lohkossa. Tavoitteena on pelata jo tulevana keväänä divisioonakarsintaa ja lunastaa paikka divisioonassa kaudeksi 2012–2013. Tähtäimenä on nostaa länsirannikon oma joukkue naisten SM-sarjaan nopealla aikataululla.

Jääkiekkoliiton toimintastrategian yksi keskeinen osa-alue viime vuosina on ollut tyttöjen ja naisten jääkiekkoilun suosion kasvattaminen ja harrastajamäärien lisääminen. Nyt myös Lukko haluaa panostaa nais- ja tyttökiekkotoimintaan.

Rauman sijainti on otollinen naiskiekolle. Useita lupaavia tyttöpelaajia pelaa lähiseurojen ja Lukon juniorijoukkueissa. Panelian Raikas on tehnyt laadukasta työtä tyttökiekkoilun eteen jo vuosia. Lukko haluaa antaa mahdollisuuden alueen nais- ja tyttökiekkoilijoille nousta aina huipputasolle asti.

Aikaisemmin ainut tapa pelata pääsarjatasolla on ollut muutto toiselle paikkakunnalle, yleensä kauas kotiseudulta. Raumalla on myös useita opiskelumahdollisuuksia naisille jota kautta urheilun ja opiskelun yhdistäminen on helppoa.

Joukkueen kokoonpanoon on valittuna nyt 14 pelaajaa, joiden kanssa Lukko tekee pelaajasopimukset. Tulevat sopimuspelaajat ovat pelanneet aikaisemmin naisten SM-sarjaa, divisioonaa tai poikien sarjoja. Pelaajat ovat Lukon tai lähiseurojen kasvatteja. Joukkuetta täydennetään elo - lokakuun aikana harjoitusten ja harjoitusotteluiden kautta.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää