Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman Lukolle naisten jääkiekkojoukkue

 

Rauman Lukolle naisten jääkiekkojoukkue


Rauman Lukko ry on perustanut naisten jääkiekkojoukkueen. Joukkue aloittaa kautensa naisten Suomi-sarjan lännen lohkossa. Tavoitteena on pelata jo tulevana keväänä divisioonakarsintaa ja lunastaa paikka divisioonassa kaudeksi 2012–2013. Tähtäimenä on nostaa länsirannikon oma joukkue naisten SM-sarjaan nopealla aikataululla.

Jääkiekkoliiton toimintastrategian yksi keskeinen osa-alue viime vuosina on ollut tyttöjen ja naisten jääkiekkoilun suosion kasvattaminen ja harrastajamäärien lisääminen. Nyt myös Lukko haluaa panostaa nais- ja tyttökiekkotoimintaan.

Rauman sijainti on otollinen naiskiekolle. Useita lupaavia tyttöpelaajia pelaa lähiseurojen ja Lukon juniorijoukkueissa. Panelian Raikas on tehnyt laadukasta työtä tyttökiekkoilun eteen jo vuosia. Lukko haluaa antaa mahdollisuuden alueen nais- ja tyttökiekkoilijoille nousta aina huipputasolle asti.

Aikaisemmin ainut tapa pelata pääsarjatasolla on ollut muutto toiselle paikkakunnalle, yleensä kauas kotiseudulta. Raumalla on myös useita opiskelumahdollisuuksia naisille jota kautta urheilun ja opiskelun yhdistäminen on helppoa.

Joukkueen kokoonpanoon on valittuna nyt 14 pelaajaa, joiden kanssa Lukko tekee pelaajasopimukset. Tulevat sopimuspelaajat ovat pelanneet aikaisemmin naisten SM-sarjaa, divisioonaa tai poikien sarjoja. Pelaajat ovat Lukon tai lähiseurojen kasvatteja. Joukkuetta täydennetään elo - lokakuun aikana harjoitusten ja harjoitusotteluiden kautta.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää