Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää jatkosopimusta

 

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää jatkosopimusta


Joukkueen tämän kauden paras maalintekijä, 21 osuman Juho Patola, ja runkolaituri Nico Rinne ovat laittaneet nimensä alle jatkopahveihin. Patola allekirjoitti kaksivuotisen ja Rinne yksivuotisen diilin.

Patolan maalimäärä on varmasti herättänyt huomiota ylemmilläkin sarjatasoilla. Hyökkääjän jatkosopimus on kuitenkin tietynlainen kiitos ja osoitus tyytyväisyydestä.

- Olen saanut Pantsen aikana luottamusta ja peliaikaa. Harjoittelun ja pelien kautta viimeistelyyn on löytynyt tarvittua rauhallisuutta ja päämäärää, Patola kertoi.

Patola opiskelee Porissa, mutta edes Ykkösessä pelaava PoPa ei ohittanut Pallo-Iiroja hyökkääjän puntarissa.

- Satakunnassa ei ole Pallo-Iiroja parempaa seuraa ja joukkuetta pelata, Patola taustoitti sopimuksen solmimisen syitä.

Rinteellä riittää nälkää

Samat sanat huomion herättämisestä pätevät Rinteeseenkin. Nopea ja taitava laitahyökkääjä on kuulunut Lehtosen avauskokoonpanon vakiokalustoon ja ainekset tilastoissa loistamiseen ovat olemassa. Rinteen uran seuraava askel on loppusilauksen päässä.

- Olen saanut hyvässä valmennuksessa paljon vastuuta ja nimenomaan hyökkäyspäässä. Kausi ei ole kuitenkaan tehojen osalta ollut mitä oli toiveissa, joten nälkää löytyi tehdä vuoden jatko, Rinne valotti tuntemuksiaan.

- Tottakai, jos ensi kausi menee hyvin ja niitä tehoja alkaa löytyä, niin ei ole mahdottomuus, että koittaisi jossain ylempänäkin.

Siksi molempien sopimuksiin onkin sorvattu pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen Veikkausliigaan mikäli mahdollisuus ilmenee.

Lehtonen erittäin tyytyväinen

Pallo-Iirojen päävalmentaja Pasi Lehtonen on erittäin tyytyväinen, että kaksi Kakkosen tasolla kivikovaa pelaajaa halusi sitoutua jatkamaan seurassa.

- On tietenkin valmentajalle hieno tilanne, että saa kaksi avainpelaajaa sitoutumaan ensi kauteen jo tässä vaiheessa.

- Molemmilla on tinkimätön asenne tehdä töitä ja halua kehittyä. Sellaisien pelaajien kanssa on ilo työskennellä ja yrittää auttaa heitä tavoitteissaan. Tavoitteena on nousta lähivuosina, jossei jo tänä vuonna Ykköseen. Nämä sopimukset olivat askel kohti sitä tavoitetta ja toivon, että Juhon ja Nicon sitoutuminen palkitaan nousulla ja näyttömahdollisuudella Ykkösessä, Lehtonen sanaili.

UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää