Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

BK-46 otti ison askeleen kohti lohkovoittoa

 

BK-46 otti ison askeleen kohti lohkovoittoa


B-lohkon huippuottelu Karjaalla päättyi sarjajohtaja BK-46:n 3-0-voittoon. Tappiotonta kautta vetävät karjaalaiset ottivat voitolla ison askeleen kohti nousukarsintoja. Iirot jatkaa taisteluaan sinne pääsystä.

Vaikka loppulukemat pääsivät revähtämään selvähköiksi, ei ottelu Karjaalla ollut BK:n näytöstä. Pallo-Iirot oli kenttätapahtumissa jopa pallollisesti hallitsevampi osapuoli, mutta se ei löytänyt todellisia aseita murtaa BK:n tiivistä puolustusta. Siitäkään huolimatta, että sarjajohtajalta puuttuivat polvivammainen Nichlas Brain sekä varoitusten takia Joonas Vikholm, Sami Attouche ja Henrik Henriksson.

- BK oikeastaan näytti ottelussa, miksi se löytyy kärjestä ja tappiottomalla saldolla. Se puolusti erittäin tiiviisti ja kurinalaisesti. Hyökkäyksessä jokainen käytti omia vahvuuksiaan, Iirokapteeni Kimmo Hörkkö pohdiskeli.

Vaarallisin ja luovin vahvuuksien käyttäjä oli Matias Astrada. Hänen taiteilunsa päättyi kuitenkin 60 minuutin pelin jälkeen törkeään taklaukseen ja ulosajoon.

- Tällaisissä kärkikamppailuissa virheet korostuvat. Me teimme niitä enemmän kuin BK ja maksoimme niistä pisteet, valmennuksen äänenä toiminut Pasi Lehtonen sanoi.

Mondino niittasi kaksi osumaa

Ensimmäisen kerran raumalaiset toimivat maksumiehinä puolen tunnin pelin jälkeen. Ottelun tehopelaaja Lucas Mondino iski ensimmäisen maalinsa.

Astradan ulosajon jälkeen Iirot pääsivät näennäisesti painostamaan. Nicklas Laine antoi kuitenkin ottelulle niitin vartti ennen päätösvihellystä ja Mondino koristi lukemia päätösminuuteilla.

- Asetelma otteluun oli loistava. Tällaisia kovia ja panoksellisia otteluita ei voi harjoitella kuin pelaamalla. Meidän pitäisi ehdottomasti päästä pelaamaan lisää näitä.

- Se oli mahdollisuus ja se meni nyt ohi. Jatkamme tästä peli kerrallaan ja yritämme ottaa niistä 15 pistettä. Se riittää lohkovoittoon, jos riittää. Sinne sijoille 1-2, tässä edelleen tähdätään, Lehtonen tuumi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää