Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reservi toivoo apuja paikallisvastustajalta

 

Reservi toivoo apuja paikallisvastustajalta


Kolmosdivarin sarjapaikasta viimeiseen hengenvetoon taisteleva Iirojen reservijoukkue on ahdistettu selkä seinää vasten. Sen täytyy kaataa viimeisessä pelissä EuPa ja toivoa, että FC Rauma hakee voiton FC Tigersista.

Reservin tärkeimmissä toimintaelimissä vaikuttava huoltopäällikkö Janne Matinen myöntää tilanteen olevan melkoisen synkkä.

- Surkea vireemme sarjan keskivaiheilla saattaa nyt maksaa sarjapaikan. No, me nuijimme omalta osaltamme EuPan ja jäämme toivomaan, että FC Rauma tekisi ihmeen. Epäilen vähän ja vähän enemmänkin, että siellä sydän sykkisi täysillä paikallisvastustajan auttamiseksi, vuodatti Matinen, jonka omassa rinnassa jumputtaa valtava keltasininen sydän.

Reservi ohueen oljenkorteen liittyy monta jossia. Pelkät reservin ja FC Rauman voitot eivät välttämättä riitä. FC Tigersilla on kolme maalia parempi maaliero ja enemmän tehtyjä maaleja. Niinpä reservin täytyy päätöskierroksella saada Tigersia kiinni kolme pistettä ja neljä maalia. Se tarkoittaisi esimerkiksi FC Rauman yhden maalin voittoa ja reservin vähintään kolmen maalin voittoa euralaisista, joiden sarjatilanteessa ei ole enää jännittämistä. EuPa sijoittuu ylempään keskikastiin.

Miten käy Matisen?

Uskollinen Matinen lyö vielä kerran pulloihin hyvät vedet. Sen jälkeen reservin selkäranka heittäytyy vaihtopenkille elämään ottelun sykettä ja heittää todennäköisesti vielä anelevan pyynnön kohti yläkertaa.

Mies on pusertanut tämän vuoden aikana itsestään kaiken ja enemmän kolmosdivarin pelikenttien laidoille. Saako tuo hiljainen ja huomaamaton työ, suomalaisten jalkapalloseurojen kivijalka, arvoistaan palkintoaan ja kiitosta vai joutuuko Matinen vetäytymään viimeisen ottelun jälkeen huuhtomaan putoamisen karvasta pettymystä jonnekin saunan ylälauteiden, ohraisen pirtelön hennon hyväilyn ja harmaan epätoivon välimaastoon?

Tähän kysymykseen saat vastauksen lauantaina Otanlahdessa kello 15.00 alkaen.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää