Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahtelaiset olivat maalin verran etevämpiä

 

Lahtelaiset olivat maalin verran etevämpiä


OTTELUN TEEMA

Ennakkoon lauantaille oli kaavailtu tasaista ja tiukkaa matsia, sillä Lukko sai isännöidä syksyn parasta matalalentoa esittänyttä Lahden Pelicansia. Ennen kuin kiekko tippui jäähän, tiedettiin että jommankumman putki katkeaa. Lukolla oli alla puhdas kotisaldo ja Pelicansilla taas ainut tappio oli tullut kauden avausmatsista, jonka jälkeen joukkue oli ottanut kuusi perättäistä voittoa.

Tasainen, tiukka ja viihdyttävä ottelu Kivikylän Areenalla nähtiinkin. Tunnetta ja lämpöä riitti kaukalossa ja sen laidoillakin, sillä illan tuomarityöskentely herätti mielipiteitä vahvasti puolesta ja vastaan. Lopulta Pelicans selviytyi ottelussa voittajaksi lukemin 2-3 (1-0, 0-1, 1-2), eikä sen puoleen jossiteltavaa jäänyt tuomarityöskentelystä tai muustakaan.

ILLAN ELIITTIÄ

Lukosta ehdottomasti parhaiten esiin nousi toisen perättäisen kahden pisteen illan merkkauttanut Kris Beech. Tällä kertaa Lukon molemmat maalit olivat miehen käsialaa.

Avausmaalissa Lukon puolustaja Matt Generous vippasi alivoimalla purkukiekon pois omista, jonka perään hurjasti duunia tekevä Tuomas Huhtanen säntäsi. Beech nousi mukaan hyökkäykseen ja Huhtanen sai karistettua oman miehensä jaloista pois, kuskasi kiekon hyökkäysalueelle ja syötti millintarkasti Beechille maalin edustalle. Loistavaan paikkaan päässyt kanadalaishyökkääjä veivasi Niko Hovisen kahville ja räjäytti hallin huutoon.

Toisen osuman Beech runnoi maalin edustan ruuhkasta Teemu Nurmen syötöstä. Maali syntyi aivan ottelun lopussa, kun Pelicans oli jo karannut kahden maalin johtoon. Tämä oli kuitenkin illan viimeinen kerta kun punalamppu syttyi, joten loppukiri jäi yhtä osumaa vajaaksi.

RATKAISUN PAIKAT

Lukko päätti hyökkäykset suoraviivaisesti kohti maalia, joten tilanteita Hovisen suojien edessä riitti läpi ottelun. Valitettavasti tällä kertaa kiekko ei pomppinut suotuisasti kuin kahdesti. Suurin tekijä Hovisen huippuotteiden lisäksi oli Pelicansin todella kurinalainen puolustuspeli, etenkin juuri oman maalin edustalla.

Pelicans teki illan voittomaaliksi jääneen kolmannen osuman päätöserässä kahden miehen ylivoimalla. Jos ottelussa jossiteltavaa tuomaritoiminnasta jäi, niin nämä molemmat maalia edeltäneet vihellykset olivat hieman heppoisia illan linjaan nähden. Rikkeet kuitenkin tilanteissa tehtiin, joten mistään oikeusmurhasta ei voida puhua.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on edessä muutaman päivän huili, jonka jälkeen tositoimiin palataan torstaina SaiPan vieraana. Seuraava kotimatsi Kivikylän Areenalla pelataan lauantaina 8.10. jolloin vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää