Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappara vahvempi perjantaina - revanssin paikka juhlaottelussa

 

Tappara vahvempi perjantaina - revanssin paikka juhlaottelussa


OTTELUN TEEMA

Lukko hävisi tiistaina KalPalle lukemin 2-3, tosin kohtuullisen hyvän peliesityksen päätteeksi. Näin ollen Tampereelta oli realistista odottaa pistetiliin lisäystä, vaikkakin vastustaja Tappara on etenkin kotonaan pelannut varsin hyvää kiekkoa.

Ottelusta muodostui Lukon kannalta hyvin samantapainen mitä tiistaisesta pelistä, sillä raumalaiset hallitsivat tapahtumia kaukalossa. Vastustaja oli kuitenkin jälleen parempi siinä tärkeimmässä, eli maalinteossa. Voitto jäi Tapparalle lukemin 2-0 (2-0, 0-0, 0-0).

RATKAISUN PAIKAT

Tapparan terävät harppuunahyökkäykset olivat Lukolle myrkkyä ottelun avauserässä. Kahteen otteeseen Lukko-maalin edustalle oli unohtunut tamperelaispelaaja vapaaksi. Miikka Männikkö ja Jerry Ahtola kunnostautuivat Tapparan maaliseppoina tilanteissa. Ahtolan osuma oli Lukon kannalta varsin harmittava, sillä Mika Noronen potkaisi kiekon vahingossa omaan maaliin hyvän torjuntansa päätteeksi.

Jos Tappara oli hienokseltaan vahvempi avauserässä, niin Lukko oli joukkueista parempi kahdessa viimeisessä erässä. Etenkin kettujoukkueen uusin vahvistus Björn Melin oli todella hyvällä pelipäällä. Hän piti kiekkoa hyökkäyspäässä kovalla itseluottamuksella ja jakeli loistosyöttöjä pelikavereilleen.

Lukon turmioksi ottelussa muodostui huono viimeistely, sillä esimerkiksi jo Melinin luomista maalipaikoista olisi pitänyt onnistua tekemään vähintään pari osumaa. Koko ottelun laukaisutilastokin merkittiin raumalaisille lukemin 49-29. Lopun vahvasta painostuksesta huolimatta raumalaisten maalitili jäi kuitenkin avaamatta ja Tappara sai juhlia tärkeää voittoa.

TULEMAN PITÄÄ

Tappiosta murehtimiseen ei jää liikaa aikaa, sillä joukkueet kohtaavat uudestaan heti lauantaina. Kyseessä on Lukon 75-vuotisjuhlaottelu, joten luvassa on taatusti upea tilaisuus. Tunnelmaa nostaa entisestään ennen peliä tapahtuva Erik Hämäläisen ja Jari Torkin pelipaitojen jäädytys.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää