Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turkulaiset Lukon vieraaksi

 

Turkulaiset Lukon vieraaksi


Viime vuosina jopa verivihollisiksi päätyneet Rauman Lukko ja Turun Palloseura kohtaavat tällä kaudella jo kolmannen kerran. Kaksi ensimmäistä pelattiin Turussa ja nyt peli pelataan vuorostaan Raumalla. Lukko ei ole vieraiskaukaloissa esiintynyt odotetulla tavalla, mutta kotikaukalossa peli on kulkenut hyvin. Näin ollen Lukolla on oiva sauma ottaa kauden ensimmäinen voitto TPS:stä.

Kumpikin joukkue pelasi pitkän pätkän ilman pelitilannemaalia. TPS hävisi kotonaan Pelicansille ja Ilvekselle tekemättä maalin maalia, JYPiä vastaan tiistaina maali tuli mutta se ei kantanut voittoon vaan lopputuloksena oli reilu tappio. Lukko tahkosi ennen taukoa kaksi ottelua Tapparaa vastaan, joissa se ei tehnyt yhtään pelitilannemaalia mutta voitti jälkimmäisen ottelun voittomaalikilpailussa.

Tiistaina IFK:ta vastaan Helsingissä Jussi Pesonen teki pitkästä aikaa maalin sekä itselleen että Lukolle, mutta helsinkiläisjoukkue oli selvin numeroin parempi. TPS:n viimeisin voitto on juuri Lukkoa vastaan pelatusta ottelusta. Viidestä viimeisimmästä ottelusta TPS:n pistesaldo on kolmella pisteellä vain pisteen Lukkoa parempi.

Tiistaina kaukaloon palasivat pitkän ja vielä pidemmän taukojen jälkeen Lukon viime kauden kaksi kärkihyökkääjää, Perttu Lindgren ja Lauri Tukonen. Varsinkin Tukonen esiintyi pelituntuman puutteeseen nähden varsin positiivisesti ja parempaa peliä on luvassa varmasti jo perjantaina. Tukonen toi kaivattua suoraviivaisuutta, röyhkeyttä ja asennetta kettupaitojen peliin ja Lindgren oveluutta ja pelinäkemystä.

Myös Teemu Aallon palaaminen puolustukseen tuo jämäkkyyttä peliin ja leveyttä, varsinkin kun puolustaja Tomi Pettinen joutui sivuun silmäleikkauksen takia. Aallon, Lindgrenin ja Tukosen paluu tuo lisää paukkuja varsinkin ylivoimapeliin, joka Lukolla on takkuillut vähän väliä.

TPS:n vaikeudet ovat olleet yhtä lailla hyökkäyspäässä ja voisi kuvitella että joukkue joka tekee enemmän kuin kaksi maalia perjantaina on todella lähellä voittoa. Myös joukkueiden henkinen kantti on koetuksella, sillä parin maalin ero suuntaan tai toiseen voi olla pelin kannalta ratkaisevaa.

Lukko-TPS Kivikylä Areenalla klo 18.30

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää