Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK jyräsi Lukon yli Helsingissä

 

HIFK jyräsi Lukon yli Helsingissä


OTTELUN TEEMA

Lukko pelasi tiistaina joulutauon jälkeen ensimmäisen ottelunsa. Kettupaidat olivat pitkään Jokereita vastaan pelatussa ottelussa voiton syrjässä kiinni, mutta helsinkiläiset nousivat päätöserässä rinnalle ja lopulta ohi voittoon asti.

Torstaina raumalaiset lähtivät puolestaan Helsinkiin, jossa vastassa oli pääkaupungin toinen joukkue. Helsingin IFK:lla oli alla kaksi puhtaasti voitettua ottelua. Hätäisimmät laskeskelivat jo nollapeliennätyksen rikkomiseen vaadittavaa minuuttimäärää, joten ennakkoasetelmat eivät olleet Lukolle kovin suotuisat.

Lukko sai otteluun kohtalaisen hyvän alun, mutta maaliin asti yritykset eivät päättyneet. Kun toisessa päässä Lukko-vahti Mika Norosella ei ollut paras päivä, oli peli nopeasti ohi. Lopulta HIFK otti murskaavan 6-2-voiton (3-0, 2-0, 1-2).

RATKAISUN PAIKAT

Noronen luisteli maaliltaan oma-aloitteisesti pois kun avauserää oli pelattu vasta neljätoista minuuttia ja miehen taakse kiekko oli löytänyt tiensä kolmesti. Avauserän lopussa Norosen korvaamaan luistellut Simon Nielsen ei joutunut torjuntatöihin kertaakaan.

Toisen erän alkupuoliskolla Lukolla oli vielä taistelutahtoa jäljellä jäälle luistellessaan. HIFK viimeisteli kuitenkin nopeasti vielä kahdesti, joten peli oli ohi.

Nielsen on yksi harvoista Lukon pelaajista joille voi antaa lähes puhtaat paperit, sillä mies ei saanut kenttäpelaajilta juurikaan apua tilanteissa joissa maalit syntyivät. Kaksi jälkimmäistä osumaa lyötiin tyhjiin kauniiden kuvioiden päätteeksi ja ehkä ratkaisevimman, eli HIFK:n neljännen maalin syntyessä Nielsen sai pahasti kotijoukkueen maskimiehen mailasta käsille juuri torjuntaa suorittaessaan.

TULEMAN PITÄÄ

SM-liiga lähtee illan kierroksen jälkeen vaihtamaan vuotta rauhallisissa merkeissä ja palaa jälleen tositoimiin tiistaina 3.1.2012 täyden kierroksen voimin.

Lukolla on tiedossa vuoden 2012 alkuun heti kolmen ottelun viikko. Tiistaina Kivikylän Areenalle saapuu Tampereen Tappara, torstaina joukkue matkaa Espoon Bluesin vieraaksi ja lauantaina Raumalla pelataan ottelu Lukko-HPK.

Tulevalle viikolle ainoana positiivisena asiana torstain ottelusta jäi päätöserän kaksi kavennusmaalia, jotka molemmat olivat maestro Perttu Lindgrenin käsialaa. Syöttäjiksi merkittiin Lauri Tukonen kahdesti ja Richard Lintner sekä Janne Keränen kertaalleen.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää