Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK jyräsi Lukon yli Helsingissä

 

HIFK jyräsi Lukon yli Helsingissä


OTTELUN TEEMA

Lukko pelasi tiistaina joulutauon jälkeen ensimmäisen ottelunsa. Kettupaidat olivat pitkään Jokereita vastaan pelatussa ottelussa voiton syrjässä kiinni, mutta helsinkiläiset nousivat päätöserässä rinnalle ja lopulta ohi voittoon asti.

Torstaina raumalaiset lähtivät puolestaan Helsinkiin, jossa vastassa oli pääkaupungin toinen joukkue. Helsingin IFK:lla oli alla kaksi puhtaasti voitettua ottelua. Hätäisimmät laskeskelivat jo nollapeliennätyksen rikkomiseen vaadittavaa minuuttimäärää, joten ennakkoasetelmat eivät olleet Lukolle kovin suotuisat.

Lukko sai otteluun kohtalaisen hyvän alun, mutta maaliin asti yritykset eivät päättyneet. Kun toisessa päässä Lukko-vahti Mika Norosella ei ollut paras päivä, oli peli nopeasti ohi. Lopulta HIFK otti murskaavan 6-2-voiton (3-0, 2-0, 1-2).

RATKAISUN PAIKAT

Noronen luisteli maaliltaan oma-aloitteisesti pois kun avauserää oli pelattu vasta neljätoista minuuttia ja miehen taakse kiekko oli löytänyt tiensä kolmesti. Avauserän lopussa Norosen korvaamaan luistellut Simon Nielsen ei joutunut torjuntatöihin kertaakaan.

Toisen erän alkupuoliskolla Lukolla oli vielä taistelutahtoa jäljellä jäälle luistellessaan. HIFK viimeisteli kuitenkin nopeasti vielä kahdesti, joten peli oli ohi.

Nielsen on yksi harvoista Lukon pelaajista joille voi antaa lähes puhtaat paperit, sillä mies ei saanut kenttäpelaajilta juurikaan apua tilanteissa joissa maalit syntyivät. Kaksi jälkimmäistä osumaa lyötiin tyhjiin kauniiden kuvioiden päätteeksi ja ehkä ratkaisevimman, eli HIFK:n neljännen maalin syntyessä Nielsen sai pahasti kotijoukkueen maskimiehen mailasta käsille juuri torjuntaa suorittaessaan.

TULEMAN PITÄÄ

SM-liiga lähtee illan kierroksen jälkeen vaihtamaan vuotta rauhallisissa merkeissä ja palaa jälleen tositoimiin tiistaina 3.1.2012 täyden kierroksen voimin.

Lukolla on tiedossa vuoden 2012 alkuun heti kolmen ottelun viikko. Tiistaina Kivikylän Areenalle saapuu Tampereen Tappara, torstaina joukkue matkaa Espoon Bluesin vieraaksi ja lauantaina Raumalla pelataan ottelu Lukko-HPK.

Tulevalle viikolle ainoana positiivisena asiana torstain ottelusta jäi päätöserän kaksi kavennusmaalia, jotka molemmat olivat maestro Perttu Lindgrenin käsialaa. Syöttäjiksi merkittiin Lauri Tukonen kahdesti ja Richard Lintner sekä Janne Keränen kertaalleen.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää