Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nimesi valmentajansa

 

Lukko nimesi valmentajansa


Rauman Lukko nimesi päävalmentajan viikonlopun aikana. Uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin  Juha Vuori.  Vuori ottaa joukkueen komentoonsa välittömästi.  Vuori toimii Lukon päävalmentajana kauden loppuun ja siirtyy sen jälkeen Risto Dufvan valmennusryhmään jo aikaisemmin tehdyllä kaksivuotisella sopimuksella.

Vuori on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri Bostonin Yliopistosta pääaineinaan valmennus ja liikunnanopetus, lisäksi hän on suorittanut Haaga Helian ammattikorkeakoulun liikunnan ja valmennuksen tutkinnon Vierumäellä.

Työurallaan  hän on toiminut opettajana Haaga Helian ammattikorkeakoulun kansainvälisen jääkiekkovalmentajatutkinnon kurssin vetäjänä neljän vuoden ajan.

Pelaajaurallaan Vuori on pelannut  SM-liigaa, Mestistä ja Pohjois-Amerikan Yliopistosarjaa NCAA:tä. Valmentajauransa hän on aloittanut vuonna 2000 Bostonissa.

Valmentajana hän on toiminut USA:n Jääkiekkoliiton palveluksessa nuorten pelaajien kehittäjänä  Massachusetts’in osavaltiossa sekä Yliopistovalmentajana . Suomen U20 maajoukkueen valmennustiimissä Vuori toimi kolmen kauden aikana ottaen osaa 2006 , 2007 ja 2008 MM-kisoihin. Vuodesta 2008 hän on toiminut Lukon liigajoukkueen valmennusryhmässä.

Vuoren apuna toimivat Ari Moisanen, jonka vastuualuetta on muutettu maalivahtivalmentajasta valmentajaksi,  A-junioreiden vastuuvalmentajana alkukauden toiminut Timo Elo sekä kuntovalmentajana jatkava Risto Rosendahl.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää