Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nimesi valmentajansa

 

Lukko nimesi valmentajansa


Rauman Lukko nimesi päävalmentajan viikonlopun aikana. Uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin  Juha Vuori.  Vuori ottaa joukkueen komentoonsa välittömästi.  Vuori toimii Lukon päävalmentajana kauden loppuun ja siirtyy sen jälkeen Risto Dufvan valmennusryhmään jo aikaisemmin tehdyllä kaksivuotisella sopimuksella.

Vuori on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri Bostonin Yliopistosta pääaineinaan valmennus ja liikunnanopetus, lisäksi hän on suorittanut Haaga Helian ammattikorkeakoulun liikunnan ja valmennuksen tutkinnon Vierumäellä.

Työurallaan  hän on toiminut opettajana Haaga Helian ammattikorkeakoulun kansainvälisen jääkiekkovalmentajatutkinnon kurssin vetäjänä neljän vuoden ajan.

Pelaajaurallaan Vuori on pelannut  SM-liigaa, Mestistä ja Pohjois-Amerikan Yliopistosarjaa NCAA:tä. Valmentajauransa hän on aloittanut vuonna 2000 Bostonissa.

Valmentajana hän on toiminut USA:n Jääkiekkoliiton palveluksessa nuorten pelaajien kehittäjänä  Massachusetts’in osavaltiossa sekä Yliopistovalmentajana . Suomen U20 maajoukkueen valmennustiimissä Vuori toimi kolmen kauden aikana ottaen osaa 2006 , 2007 ja 2008 MM-kisoihin. Vuodesta 2008 hän on toiminut Lukon liigajoukkueen valmennusryhmässä.

Vuoren apuna toimivat Ari Moisanen, jonka vastuualuetta on muutettu maalivahtivalmentajasta valmentajaksi,  A-junioreiden vastuuvalmentajana alkukauden toiminut Timo Elo sekä kuntovalmentajana jatkava Risto Rosendahl.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää