Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nimesi valmentajansa

 

Lukko nimesi valmentajansa


Rauman Lukko nimesi päävalmentajan viikonlopun aikana. Uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin  Juha Vuori.  Vuori ottaa joukkueen komentoonsa välittömästi.  Vuori toimii Lukon päävalmentajana kauden loppuun ja siirtyy sen jälkeen Risto Dufvan valmennusryhmään jo aikaisemmin tehdyllä kaksivuotisella sopimuksella.

Vuori on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri Bostonin Yliopistosta pääaineinaan valmennus ja liikunnanopetus, lisäksi hän on suorittanut Haaga Helian ammattikorkeakoulun liikunnan ja valmennuksen tutkinnon Vierumäellä.

Työurallaan  hän on toiminut opettajana Haaga Helian ammattikorkeakoulun kansainvälisen jääkiekkovalmentajatutkinnon kurssin vetäjänä neljän vuoden ajan.

Pelaajaurallaan Vuori on pelannut  SM-liigaa, Mestistä ja Pohjois-Amerikan Yliopistosarjaa NCAA:tä. Valmentajauransa hän on aloittanut vuonna 2000 Bostonissa.

Valmentajana hän on toiminut USA:n Jääkiekkoliiton palveluksessa nuorten pelaajien kehittäjänä  Massachusetts’in osavaltiossa sekä Yliopistovalmentajana . Suomen U20 maajoukkueen valmennustiimissä Vuori toimi kolmen kauden aikana ottaen osaa 2006 , 2007 ja 2008 MM-kisoihin. Vuodesta 2008 hän on toiminut Lukon liigajoukkueen valmennusryhmässä.

Vuoren apuna toimivat Ari Moisanen, jonka vastuualuetta on muutettu maalivahtivalmentajasta valmentajaksi,  A-junioreiden vastuuvalmentajana alkukauden toiminut Timo Elo sekä kuntovalmentajana jatkava Risto Rosendahl.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää