Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa

 

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa


Neljä edellistä otteluaan hävinneellä Lukolla on torstaina tiukka paikka Espoossa, kun joukkue yrittää palata takaisin voittojen tielle Bluesin kustannuksella. Uuden päävalmentajan Juha Vuoren ensimmäinen ottelu kettupaitojen ykköskäskijänä tarjosi paljon taistelua ja yritystä, mutta tappioiden mukanaan tuoma rentouden puute näkyi ratkaisupaikoissa joukkueen otteissa liikana puristuksena ja jännityksenä. Lukon jätettyä hyödyntämättä omat maalipaikkansa korjasi Tappara lopulta sarjapisteet mukaansa 0-2 numeroin.

Torstaina Lukolla on kuitenkin jälleen uusi tilaisuus ottaa sarjapisteitä ja parannella asemiaan taistelussa pudotuspelipaikoista. Bluesin ja Lukon kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet raumalaisten voittoon, joten viime aikojen tuloksellisesti heikoista otteista huolimatta on Lukolla hyvä tilaisuus sarjapisteiden metsästämiseen.

Usean avainpelaajansa poissaolosta kärsivä Blues löytyy sarjataulukon sijalta yhdeksän, eli sijan Lukkoa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on kuitenkin venähtänyt jo kymmeneen sarjapisteeseen. Pudotuspeliviivan alapuolella majailevat Tappara ja HPK ovat aivan Lukon kannoilla, joten pisteet Espoosta olisivat enemmän kuin tarpeen.

Lukon kannalta erityisen tärkeänä voi pitää hyvän alun saamista otteluun, jotta henkinen kipsi helpottaisi ja joukkue saisi lisää rentoutta otteisiinsa. Muutama voitettu ottelu saattaisi hyvinkin kääntää joukkueen suunnan jyrkkään nousuun, mutta käänteen täytyy tapahtua nopealla aikataululla jotta joukkue säilyttää asemansa pudotuspelijoukkueena.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 7.1, jolloin Raumalle saapuu juuri HPK, joka on ottelun raumalaisia vähemmän pelanneena neljä sarjapistettä Lukkoa jäljessä. Panokset ovat siis tällä hetkellä erittäin kovia ja jokainen sarjapiste enemmän kuin tärkeä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää