Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa

 

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa


Neljä edellistä otteluaan hävinneellä Lukolla on torstaina tiukka paikka Espoossa, kun joukkue yrittää palata takaisin voittojen tielle Bluesin kustannuksella. Uuden päävalmentajan Juha Vuoren ensimmäinen ottelu kettupaitojen ykköskäskijänä tarjosi paljon taistelua ja yritystä, mutta tappioiden mukanaan tuoma rentouden puute näkyi ratkaisupaikoissa joukkueen otteissa liikana puristuksena ja jännityksenä. Lukon jätettyä hyödyntämättä omat maalipaikkansa korjasi Tappara lopulta sarjapisteet mukaansa 0-2 numeroin.

Torstaina Lukolla on kuitenkin jälleen uusi tilaisuus ottaa sarjapisteitä ja parannella asemiaan taistelussa pudotuspelipaikoista. Bluesin ja Lukon kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet raumalaisten voittoon, joten viime aikojen tuloksellisesti heikoista otteista huolimatta on Lukolla hyvä tilaisuus sarjapisteiden metsästämiseen.

Usean avainpelaajansa poissaolosta kärsivä Blues löytyy sarjataulukon sijalta yhdeksän, eli sijan Lukkoa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on kuitenkin venähtänyt jo kymmeneen sarjapisteeseen. Pudotuspeliviivan alapuolella majailevat Tappara ja HPK ovat aivan Lukon kannoilla, joten pisteet Espoosta olisivat enemmän kuin tarpeen.

Lukon kannalta erityisen tärkeänä voi pitää hyvän alun saamista otteluun, jotta henkinen kipsi helpottaisi ja joukkue saisi lisää rentoutta otteisiinsa. Muutama voitettu ottelu saattaisi hyvinkin kääntää joukkueen suunnan jyrkkään nousuun, mutta käänteen täytyy tapahtua nopealla aikataululla jotta joukkue säilyttää asemansa pudotuspelijoukkueena.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 7.1, jolloin Raumalle saapuu juuri HPK, joka on ottelun raumalaisia vähemmän pelanneena neljä sarjapistettä Lukkoa jäljessä. Panokset ovat siis tällä hetkellä erittäin kovia ja jokainen sarjapiste enemmän kuin tärkeä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää