Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon viivatykit ampuivat SaiPan kumoon

 

Lukon viivatykit ampuivat SaiPan kumoon


OTTELUN TEEMA

SM-liigan tasaisuutta kuvastaa hyvin se, että sarjan jumbo SaiPa pystyi keskiviikkona kukistamaan hyvän esityksen päätteeksi kärkijoukkueisiin lukeutuvan Porin Ässät. Näin olleen mistään varmasta kotivoitosta ei voitu puhua ennen torstaista Lukon ja SaiPan kohtaamista.

SaiPa pelasikin todella pirteän ottelun ja antoi Lukolle hyvän vastuksen. Raumalaisten voittoputki sai kuitenkin jatkoa mainiolla voitolla lukemin 4-2 (1-1, 2-0, 1-1). Lukon sankareina olivat ex-SaiPa Richard Lintner sekä Teemu Aalto, jotka molemmat saalistivat hyvät tehot 1+1.

ILLAN RATKAISU

Ottelu oli kahden aktiivisesti karvaavan joukkueen kohtaaminen. Molempien joukkueiden otteista paistoi myös hyvä peli-ilo. SaiPa hallitsi ensimmäistä erää hienoisesti ja se siirtyikin Petri Koskisen maalilla 1-0-johtoon.

Illan kamppailun kulminaatiopiste nähtiin avauserän viime sekunneilla, kun Mark Bomersback runnoi ylivoimalla tärkeän tasoituksen maalin edestä sisään. Bomersbackin osuma muutti selvästi pelin kuvaa ja Lukko sai maalista selkeän henkisen yliotteen.

Richard Lintner laukoikin hurjalla lämärillä Lukon johtoon heti toisen erän aluksi. Kris Beech lisäsi lappeenrantalaisten tuskaa viemällä Lukon jo kahden maalin karkumatkalle. Beech iski kiekon verkkoon Björn Melinin nappisyötön jälkeen.

Kolmannessa erässä SaiPan kiri sai hyvän alun, kun Juha Kiilholma toi vieraat maalin päähän. SaiPan ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, kun joukkue otti nopeaan tahtiin kaksi rangaistusta. Loistovireeseen äitynyt Teemu Aalto virittikin yhden kauden komeimmista laukauksista ja SaiPa-maalivahti Jere Myllyniemi oli täysin voimaton Aallon ylänurkkavedon edessä. Loppuerän aikana SaiPa ei saanut enää juurikaan kunnon maalipaikkoja luotua ja Lukon neljäs peräkkäinen voitto oli tosiasia.

TULEMAN PITÄÄ

Viikko päättyy lauantaina huikeaan paikallismatsiin Ässiä vastaan. Liput peliin kannattaa hankkia mahdollisimman nopeasti ennakkomyyntipaikoista, sillä myynti käy vauhdikkaana ja tupa on täyttymässä. Mikäli istumapaikat pääsevät loppumaan, niin ei hätää, sillä seisomakatsomossa tunnelma on taatusti myös katossa. Kannattajaryhmä Raumam Boja kutsuu kaikki mukaan joukkoihinsa kannustamaan Lukko voittoon. Muissakin katsomoissa kannustaminen on sallittua ja jopa suotavaa!

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeemuAalto

Teemu Aalto

30.3.1978 Kokkola
Tiedot

KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot

MarkBomersback

Mark Bomersback

8.7.1982 Rochester, Alta, CAN
Tiedot

RichardLintner

Richard Lintner

15.11.1977 Trencin, SVK
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää