Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:lle tasauksen osa 1 - Lauantaina Äijänsuolla osa 2

 

TPS:lle tasauksen osa 1 - Lauantaina Äijänsuolla osa 2


OTTELUN TEEMA

SM-liigan otteluohjelmassa on vuorossa niin kutsuttu ”tammikuun tasaus”, jossa joukkueet pelaavat kaksi perättäistä ottelua erillisessä valintatilaisuudessa päätettyjen parien kesken. Lukon tämän vuoden vastustaja tuplamatsiin on Turun Palloseura.

Otteluparin ensimmäinen osa pelattiin perjantaina Turussa, jossa kotijoukkue pääsi kuin varkain 4-1-johtoon. Lukon kova kiri riitti ainoastaan lukemiin 4-3 asti, joten ensimmäinen voitto meni turkulaisille.

Lukko näytti jälleen tavaramerkikseen muodostunutta taistelua ja periksi antamatonta luonnetta, oli taululla ja kentällä tilanne mikä tahansa. Asenne ja taistelutahto takasivat lopulta tiukan matsin, missä loppukiri ei kuitenkaan aivan riittänyt tasoitukseen asti.

ILLAN ELIITTIÄ

Lukosta maalinteossa onnistuivat Kris Beech, Janne Keränen ja kettupaitaisista pelureista parhaiten illasta suoriutunut puolustaja Teemu Aalto. Kovan lyöntilaukauksen omaava puolustaja on nostanut viime peleissä tasoaan hurjasti. Tämän illan pääkohdat historiankirjoihin olivat yksi maali ja hurjat 26 minuuttia peliaikaa.

Lukon paidassa nähtiin myös liigadebytantti David Stach. Lukon akatemiaan kuuluva tsekki on tällä kaudella pelannut A-junioreiden liigaa tahdilla piste per peli. Debyyttiottelu sujui nuorelta mieheltä mallikkaasti ja energisesti, ilman suurempia mokia puolustuspäässä.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisuksi koitui toisen avauspuolisko, jonka aikana TPS  onnistui maalinteossa kolmesti. Kaikki maalit syntyivät tasakentällisin. Henkisesti raskain osuma oli kolmesta erän maalista keskimmäinen, joka syntyi heti Lukon ylivoiman päätteeksi.

Teemu Aallon ja Janne Keräsen kavennusmaalit toivat Lukon maalin päähän, mutta enempää osumia ei nähty. Päätöserässä Lukon kiriä hieman haittasi heppoisesti tuomittu Eero Elon ulosajo.

TULEMAN PITÄÄ

Samat joukkueet jatkavat alle vuorokauden kuluttua edellisestä, tällöin pelipaikkana on Kivikylän Areena. Ottelu alkaa kello 17:00, ovet hallille ovat auki puolitoista tuntia ennen kiekon tippumista jäähän. Tervetuloa kannustamaan Lukko voittoon!

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeemuAalto

Teemu Aalto

30.3.1978 Kokkola
Tiedot

KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot

EeroElo

Eero Elo

26.4.1990 Rauma
Tiedot

JanneKeränen

Janne Keränen

30.6.1987 Nurmijärvi
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää