Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukolle jatkosopimuksia

 

Lukolle jatkosopimuksia


Rauman Lukko on jatkanut runkopelaajiensa sopimuksia. Jatkosopimukset ovat tehneet Juhani Jasu, Jarkko Kauvosaari sekä Aki Kangasmäki joiden kaikkien sopimuksia jatkettiin vuodella. Uudet sopimukset kattavat kaksi seuraavaa kautta. Uuten sopimuspelaajana Lukon liigajoukkueen harjoitusrinkiin nousee Lukon Akatemiasta -94 syntynyt hyökkääjä Joni Nikko.

Jasu on Lukon oma kasvatti, joka on ottanut vuosi vuodelta isompaa roolia joukkueessa. Hän on kantanut isoa roolia joukkueen alivoimapelaamisesta ja edusti Suomea myös EHT-tasolla.

Kauvosaari on myös ollut yksi joukkueen kulmakivistä. Hän on esimerkillinen joukkuepelaaja ja loistava esimerkki nuoremmille pelaajille.

Kangasmäki pelasi päättyneen kauden alun vakuuttavasti Vaasan Sporin riveissä ja ansaitsi loppukaudeksi paikkansa liigajoukkueessa pelaten vahvaa fyysistä peliä.

Nikko on Lukon Akatemiassa noussut kahdessa kaudessa Lukon A-junioreiden ratkaisupelaajaksi ja haisteli jo päättyneellä kaudella liigan ilmapiiriä yhden pelin verran.

Lukon Sopimustilanne 27.3.2012

Maalivahdit:
Simon Nielsen
Oskari Setänen

Puolustajat:
Otto Honkaheimo
Harri Tikkanen
Anssi Rantanen
Matt Generous
Jesse Virtanen
Roni Viirlas

Hyökkääjät:
Lauri Tukonen
Teemu Nurmi
Janne Keränen
Jussi Pesonen
Juhani Jasu
Jarkko Kauvosaari
Charles Bertrand
Jere Laaksonen
Eero Elo
Aki Kangasmäki
Joni Nikko
David Stach
Niklas Näppi

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhaniJasu

Juhani Jasu

19.1.1988 Eurajoki
Tiedot

AkiKangasmäki

Aki Kangasmäki

24.5.1989 Rauma
Tiedot

JarkkoKauvosaari

Jarkko Kauvosaari

17.10.1983 Ylitornio
Tiedot


Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää