Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kraft taisteli voiton Raumalta

 

Kraft taisteli voiton Raumalta
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Närpes Kraft 0-4 (0-1)

Jos ottelussa on maalipaikat jotakuinkin 13-5, mutta lopputulos 0-4, niin luulisi nähneen unta. Toukokuisena aurinkoisena, mutta tuulisena lauantaina luvut olivat tuollaiset Äijänsuon stadionilla. Maalipaikoista todella näkee, että raumalaiset painoivat päälle, mutta tulos oli huono.

- Tiesimme jo ennen olttelua, mitä tuleman pitää. Närpiöläiset tulivat puolustamaan ja taistelemaan pisteistä ja he taisivat käydä kääntymässä viisi kertaa meidän maalilla ja iskivät neljä maalia, kertaili Iiro-luotsi Pasi Lehtonen.

Ensimmäisellä jaksolla Iirovahti Jani Tuomala teki yhden huippupelastuksen ja kertaalleen Antti Horjanheimo siivosi pallon pois maaliviivalta. Muuten jakso oli Iirojen ennen viimeistä minuuttia, jolloin pienen raumalaispuolustuksen virheen jälkeen Jonas Granfors ja Mario Rac maalintekoon. Granfors syötti ja Rac ei epäonnistunut.

Toisen jakson aluksi Iirot saivat rankkarin, minkä kuitenkin Juuso Aalto laukoi Janne Henrikssonin käsiin. Tuossa rankkaria edeltäneessä tilanteessa tuomari taisi viheltää vähän liian nopeasti, sillä pallo oli edelleen Iiroilla ja joukkue oli edelleen tekemässä maalia tilanteesta.

Jakson loppupuolella närpiöläiset iskivät kolmesti kymmenessä minuutissa. Maalit merkittiin Granforsin, Racin ja Vanja Pobarin nimiin.

Pallo-Iirojen joukkueesta puuttui kapteeni Kimmo Hörkkö silmävamman vuoksi. Lehtonen kertoin, että Hörkön kanssa mennään päivä kerrrallaan, mutta ei sen enempää.

- Enpä olisi uskonut, että Kimmon (Hörkkö) puuttuminen vaikuttaisi joukkueeseen noin paljon. Varsinkin henkisellä puolella Kimmo on todella tärkeä palanen joukkueessa, Lehtonen kertoili.

Jukka-Pekka Savolainen oli valmentajan kanssa samaa mieltä siinä, että Kraft oli juuri sellainen, kuin ennakkoon odotettiin.

- Taistelevaa ja tiukasti puolustavaa ryhmää odotimme ja sellaisen me tänne saimme, Savolainen sanaili.

Kraft pelasi myös aikaajoin aika kovaa, liekö ollut tarkoitus?

- En tiedä, mutta kai he vähän yrittivät rikkoa fyysisellä pelillä meidän pallollista hallintaa. Uskoisin myös Jazzin tulevan samalla tavalla meitä vastaan keskiviikkona Porissa, Savolainen mietiskeli.

Miten tästä tuohon FC Jazz-peliin?

- Täytyy nyt vai käsitellä, että mikä meni pieleen ja uutta matoa koukkuun, Savolainen kertoi.

Maalit: 45. 0-1 Mario Rac (Jonas Granfors), 77. 0-1 Granfors (Vanja Pobar), 81. 0-3 Rac, 87. Pobar


Takaisin edelliselle sivulle
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää