Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Aarnio ratkaisi HPK:lle jatkoajalla

 

Antti Aarnio ratkaisi HPK:lle jatkoajalla

Lukko ja maalinteon sietämätön vaikeus
UrheiluRauma

Lukko - HPK 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1)

Äijänsuolla pelattiin tiistai-iltana kolmannen erän alkuun nollanollaa, kunnes Eero Elo antoi sikaranteensa laulaa ja vei Lukon johtoon. Elon maaliin syöttäjiksi saatiin Ryan Caldwell ja Justin Azevedo. HPK pääsi tasoittamaan ottelun, kun sitä oli pelattu noin 50 minuuttia. Kerhon maalintekijäksi merkittiin Otto Paajanen Aleksi Laakson ja Robert Leinon syötöistä. Paajanen pääsi veivaamaan kiekon maaliin Lukon puolustusvirheestä.

Ottelu oli suurelta osin kahden hyvin puolustavan joukkueen taistelua ja sitä kuuluisaa maalin peliä. Pelissä ei myöskään kaihdettu fyysisyyttä.

- Ei ollut meidän askelmerkit kohdillaan. Lukko tuli kovaa, mikä ei ollut yllätys. Pysyimme alun mukana hyvän maalivahtipelimme ansiosta, kertaili Kerhon luotsi Ari-Pekka Selin

Lukko tuli ottelun siis todella kovaa, kuten Selin mainitsi ja loikin muutamia kunnon maalipaikkoja, mutta rentous puuttui ratkaisevalla hetkellä.

- Tällä hetkellä joukkue on maalintekotilanteessa rento, kuin rautakanki ja kun maaleja ei synny, niin paine puolustuspelissä kasvaa, sanaili Lukko-käskijä Risto Dufva.

Kolmannessakin erässä molemmat joukkueet olisivat voineet ratkaista pelin, hieman paremmalla viimeistelyllä, mutta ei kun ei. Viimeistelyn ollessa mitä oli, niin ajauduttiin jatkoajalle. Viisi minuuttisen aikana Lukolla oli enemmän paikkoja ratkaista peli, mutta ei kelvannut eli se rentous se rentous. HPK sai hyökkäyksen aivan jatkoajan lopulla ja siitä Antti Aarnio onnistui kuin onnistuikin saamaan kiekon ohi Petri Vehasen. Aarnion maaliin syöttäjäksi merkittiin ensimmäisen maalintekijä eli Otto Paajanen.

- On tässä nyt jotain hyvääkin, sillä tuli sentään pistetili tuli avattua, sanaili Dufva.

Lukko matkaa viikonvaihteessa vieraskiertueella, missä vastassa on vaikeat JYP ja KalPa.

- Joo ihan varmaan tulee todella vaikeat iltapuhteet, mutta toivotaan parasta, mietiskeli Dufva.

Lukon ainoan maalintekijä Eero Elokin oli mietteliäänä pelin jälkeen maalinteon sietämättömästä vaikeudesta.

- Meidän pitäisi pelata enemmän suoraviivaisemmin kohti maalia ja sinne kauheaa maskia, niin eikös niitä maalejakin ala syntymään, sanaili Elo.

Omasta roolistaan Elo kertoi seuraavaa:

- Jos tuollaisessa ketjussa pääsee pelaamaan ja saa vastuuta, niin tulosta pitääkin tulla.

Maalit: 41.41 1-0 Eero Elo (Ryan Caldwell, Justin Azevedo)yv., 49.56 1-1 Otto Paajanen (Aleksi Laakso, Robert Leino), 64.30 1-2 Antti Aarnio (Paajanen)vom.


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

RistoDufva

Risto Dufva

Tiedot

EeroElo

Eero Elo

26.4.1990 Rauma
Tiedot

PetriVehanen

Petri Vehanen

9.10.1977 Rauma
Tiedot


Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää