Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPan a-junnut veivät pinnat Saimaan rannoille

 

SaiPan a-junnut veivät pinnat Saimaan rannoille

Lukko junnuille kauden eka tappio
UrheiluRauma

Lukko A - SaiPa A 3-6  (1-1, 1-2, 1-3)

Lukon A-junnut olivat kulkeneet viidessä ensimmäisessä pelissään voitosta voittoon, kunnes lauantaina tuli seinä vastaan. Tuon seinän nimi oli Ville Nilosaari, sillä Nilosaari ehti SaiPan maalilla kiekon tielle peräti 39 kertaa ja toisessa päässä Oskari Setänen ei ollut tänään ihan parhaimmillaan, 19 torjuntaa ja viisi päästettyä maalia. Noista viidestä maalista ainakin toinen, Aleksi Hongan tekemä, menee Setäsen piikkiin. Tuo maali syntyi siten, että Honka vain heitti kiekon keskialueelta päätyyn ja sieltä se ponnahti maalille ja Setänen sohii sen jotenkin verkkoon.

Ensimmäisessä erässä SaiPa meni johtoon, kun seitse´misen minuuttia oli pelattu. Tuo maali syntyi, kun vain hetkeä aikaisemmin Lukko oli tullut täysilukuiseksi. Juho Nyman laittoi ranteet lukkoon ja kiekko sujahti ohi Setäsen ylänurkkaan. Lukko tuli kuitenkin tasoihin, kun David Stachin nousu laidasta ja tarkka rannari upposi ohi Nilosaaren. Lukolla oli paikkoja ekassa erässä lisämaaleihinkin, mutta Nilosaari teki aikeet turhiksi.

Toinen erä jatkui samanlaisena , kuin ensimmäinenkin Lukko painosti, mutta SaiPa ja Nilosaari kesti. Erää oli pelattu 12 minuuttia ja Jere Rantala sai kaksi minuuttisen ja tuon jäähyn aikana Aleksi Hongalle tuli ennenaikanen joulu onnekkaan maalin muodossa.  Seuraavaa maalia saatiin odottaa vain kaksi ja puoli  minuuttia, Lukko puolustaa laiskasti ja Joonas Mankinen iskee maalin edestä lukemiksi 1-3.

Lukko tuli erässä vielä maalin päähän, kun Aleksi Sillanpää voittaman aloituksen jälkeen Roni Viirlas veti tarkan rannelaukauksen suoraan ylänurkkaan. Viirlaksen veto oli tosin tarkka, mutta helpohkosti se meni Nilosaaren. Kolmatta erää oli pelattu vajaat seitsemän minuuttia, kun raumalaisryhmä tasoitti pelin. Severi Wallin laukoi maalille ja Jaakko Rakkolainen seurasi hyvin tilanteessa ja iski kiekon vuorenvarmasti verkkoon.

Tuon tasoituksen jälkeen Lukon pelikuri karkasi ja joukkue otti turhia typeriä jäähyjä, joista lappeenrantalaiset rankaisivat. Ensin ajassa 48.28 Joona Muhli iski 3-4-maalin kahden miehen ylivoimalla ja tuosta vajaat kaksi minuuttia myöhemmin Taneli Lappalainen kuittasi toisen ylivoman aikana tilanteeksi 3-5.

Tuosta Lukko ei enää noussut, vaikka yrittikin vielä kuudella viittä vastaan. Tuo ilman maalivahtia pelaaminen päättyi siihen, että Rasmus Hämäläinen niittasi kiekon tyhjään rysään Anton Kokkosen syötöstä parisen minuuttia ennen loppua.

Lukko saa syyttää tänään tappiosta vain itseään ja mm. tehotonta ylivoimapeliään, kudit lähtivät vähän minne sattui ja SaiPa kiitti.

Maalit: 7..02 0-1 Juho Nyman (Gasper Cerkovnik), 16.40 David Stach (Jere Friberg), 32.36 1-2 Aleksi Honka (Joona Muhli)yv., 35.09 Joonas Mankinen (Henri Niemi, Onni Toivnen), 37.28 2-3 Roni Viirlas (Aleksi Sillanpää), 46.47 3-3 Jaakko Rakkolainen (Severi Wallin), 48.28 3-4 Muhli yv2, vom., 50.16 3-5 Taneli Lappalainen (Henri Otranen)yv., 58.04 3-6 Rasmus Hämäläinen (Anton Kokkonen)tm.


Takaisin edelliselle sivulle
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää