Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aina on hauskempi pelata, kuin viettää montaa välipäivää

 

Aina on hauskempi pelata, kuin viettää montaa välipäivää
UrheiluRauma

Torstai-iltana alkukauden rämpinyt Lukko otti toisen peräkkäisen voittonsa Lahden Isku-areenalla. Voiton takuumiehinä olivat Lukon tanskalaiset ja Justin Azevedo.

Tanskalaiskolmikko Frans Nielsen, Mikkel Bödker ja Philip Larsen pääsivät kukin heti tehopisteiden makuun, kun ottelu päättyi raumalaisille luvuin 4-1.

- Kaverit ovat aidosti kiinnostuneita joukkueesta ja haluavat tuoda koko osaamisensa myös muulle joukkueelle, totesi valmentaja Juha Vuori.

Varovainen pitää myös olla, ettei heitä kuormita liikaa peliruuhkassa. Varoittavia esimerkkejä on ollut jo ainakin parin tapauksen verran, jatkoi Vuori.

Huomenna lauantaina Lukko jatkaa kotiottelullaan sarjakärki JYPiä vastaan ja sinikeltaisessa paidassa jäälle luistelee myös ex-JYP Filip Riska. Miten mies valmistautuu tulevaan peliin?

- No ei tuo nyt enää mitään ihmeellistä ole. Se eka peli entisessä kotihallissa aiheuttikin enemmän väristyksiä, nyt edessä on ihan normipeli sanaili Riska.

Riskan kertoili mielipiteensä Lukon alkukaudesta, että he pelaavat edelleen hyökkäyspäässä kuten kokoajan, mutta oman pään peli on tiivistynyt. Tuosta syystä voittojakin on nyt tilillä.

Riska kommentoi nykyistä taklaus- ja pelitapaa muutenkin, näin:

- Mielestäni nyt pelataan varovaisemmin, kun koskaan ei tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei. Puhtaasta taklauksestakin voi joutua boksiin, kertoili Riska.

Eilisellä kierroksell oli esimerkki tuosta puhtaasta taklauksesta, kun Tampereella Ilves-Kärpät-pelissä oululaisten Atte Ohtamaa sai 5+20 minuuttia leikkaamisesta.

- Tuo Ohtamaan tilanne oli mielestäni videokuvan perusteella aivan puhdas vanhan hyvän ajan "perstaklaus", kommentoi Vuori.

JYP-plistä voidaan odottaa tiukkaa vääntöä kahden samantyylistä peliä pelaavan joukkueen kesken.

- Se voittaa, joka pelaa paremmin, mutta uskon tasaiseen vääntöön, sanaili Vuori.

Riska painotti, että lähellä JYP-läisiä pitää olla ja myös pitää yrittää painostaa heitä ottamaan jäähyjä.

Lukko - JYP lauantaina 6.10. kello 17.00 Kivikylän areenalla.

Toimitusjohtaja Timo Rajalan mukaan halliin on tulossa väkeä huomenna paljon.


Takaisin edelliselle sivulle
Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää