Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko kuittasi back to back-viikonlopun voitot

 

Lukko kuittasi back to back-viikonlopun voitot




UrheiluRauma

Lukko - TPS 3-2 (0-0, 3-0, 0-2)

Lukko ja TPS kohtasivat viikonloppuna vuorokauden sisään kahdesti ensin Turussa ja sitten lauantaina Raumalla. Lukko oli hallinnut jo Turun peliä pari erää lähes mielinmäärin, mutta päätöserässä oli tapahtunut totaalinen sulaminen ja voitto oli jäänyt Turkuun.

Lauantai-ilta ja uusi tarina, tätä toistakin peliä vei ja TPS otti vastaan. Maalien makuun päästiin vasta toisessa erässä, mutta sitten niitä tulikin alle kolmessa minuutissa kolme. Ensin Janne Keränen ohjaa Tommi Kovasen vedon yli Atte Engrenin. Tuosta ekasta maalista ehti kulua aikaa kaksi minuuttia 51 sekuntia ja Keränen iski toistamiseen ja tilanne oli tuossa vaiheessa 3-0.

- Ekassa maalissa sain mailani Tommin vedon väliin ja sinnehän se upposi. Toisessa sitten Teemu (Nurmi) jätti takaviistoon ja mulla oli helppo työ laittaa kiekko verkkoon, kehui Keränen kavereita.

Noiden Keräsen kahden maalin välissä onnistui tanskalainen Mikkel Bödker, joka nosti kiekon maalin kulmalta verkkoon. Bödker on nyt pelannut kuusi peliä ja tehnyt näissä viisi maalia.

Näissä numeroissa edettiin lähes viimeiselle kympille, kunnes Marko Virtala rikkoo turkulaisten kuparisen. Tuosta eteenpäinvähän jäähyiltiin ja TPS tuli viimeisellä minuutilla maalin päähän muttei enää tasoihin.

- Hävisimme tänään energisemmälle ja paremmalle joukkueelle, mutta ilman kriisiä, sanaili TPS-luotsi Pekka Virta.

Risto Dufva oli luonnolisesti tyytyväinen pisteisiin ja sanoi seuraavaa:

- Olen samaa mieltä Virran kanssa, että me ansaitsimme voittomme. Eilisen tarinan jälkeen tämänpäiväiseen jatkotarinaan lähdettäessä aistin joukkueen päättäväisyyden.

Lukko on muutamassa sulanut kolmannessa erässä. Dufavalta kysyttiin miten tuota voi helpottaa, niin vastauksena tuli letkautus:

- Pelaajat pelaa, valmentajat valmentaa ja fanit hurraa, kun siihen on tilaisuus.

Lukolta puuttui illan pelissä Justin Azevedo Turun tapahtumien vuoksi tulleen pelikiellon vuoksi. Mitä mieltä Dufva sitten oli Azevedon pelikiellosta:

- Valmentajat valmentaa ja kurinpitäjät kurittaa.

Maalit: 27.51 1-0 Janne Keränen (Tommi Kovanen, Teemu Nurmi), 30.09 2-0 Mikkel Bödker(Frans Nielsen, Philip Larsen), 30.42 3-0 Keränen (Nurmi, Otto Honkaheimo), 49.16 3-1 Marko Virtala (Jarkko Hattunen, Marko Anttila), 59.08 3-2 Michal Birner (Tero Koskiranta)


Takaisin edelliselle sivulle




Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää