Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauri Tukonen taas tositoimissa

 

Lauri Tukonen taas tositoimissa
UrheiluRauma

Lukon valmentaja Risto Dufva intoutui filosoimaan torstaisessa peli-infossa koskien perjantaista HIFK-kohtaamista.

- On pelejä ja pelejä ja huomenna pitäisi ainakin puitteiden olla kunnossa, kun helsinkiläiset saapuvat tänne, oli Dufvan kommentti.

Lukolla sairastuvalta sekä hyviä että huonoja uutisia. Hyvät ovat, että Lauri Tukonen ja Kimmo Koskenkorva palaavat kokoonpanoon, kun taas puolestaan Jussi Pesonen on sivussa tiistaina sattuneen loukkaantumisen takia.

- "Pessi" menee tänään magneettikuviin ja sen jälkeen olemme viisaampia miehen käden kunnosta, jatkoi Dufva.

Lukolla oli alkukaudesta kaksijakoinen ottelu HIFK:ta vieraissa, kun joukkue johti vielä ensimmäisen erän jälkeen 3-1, mutta hävisi lopulta 6-3. Mitä tuosta on opittu?

- No itse en ollut tuolloin kokoonpanossa, mutta katsoin toki ottelun, kertoi Eero Elo.

- Sen olemme ainakin oppineet, että miten HIFK:ta vastaan tulee pelata ja miten ei, sanaili Dufva.

Lukko lähetti viikolla Anssi Rantasen vuokralle Lempäälään paikkaamaan Marko Keskisen ryhmän puolustajavajautta. Lukolla on tällä hetkellä ryhmän ulkopuolella vain treenaamassa Jere Laaksonen ja Jesse Virtanen, mikä heidän tilanteensa on?

- Mestis-seurat eivät ole kauhean innostuneita ottamaan miehiä ottelukohtaisella (1-2 peliä) . Sitäpaitsi meillähän onkin tällähetkellä vain nuo kaksi miestä yli kokoonpanon ja täytyyhän myös reservejä olla, kertoi Dufva.

Toimitusjohtaja Timo Rajala odottelee huomiseen peliin nelosella alkavaa yleisömäärää.

- Olen satavarma, että 4 000 menee rikki ja saattaa jopa 4 500 olla lähellä.

Lukko - HIFK perjantaina 19.10. klo 18.30 Kivikylän areenalla


Takaisin edelliselle sivulle
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää