Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nälkäisenä Tapparan kimppuun

 

Lukko nälkäisenä Tapparan kimppuun
UrheiluRauma

SM-liiga jatkuu taas Lukon osalta tiistaina, jolloin Raumalle saapuu Tappara. Tämä on joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella, vaikka Lukko on pelannut jo aika montaa joukkuetta vastaan kahdesti. Tuo on sellainen seikka, että otteluohjelman laatimista pitää taas kerran ihmetellä.

Lukolla on alla tappio lauantaina Oulusta Kärppien vieraana. Tuo Oulun pelin kaatui aika pitkälti jo ekaan kymppiin, minkä jälkeen oululaiset johtivat jo 2-0.

- Tuon ekan kympin jälkeen peli olikin sitten jo meiltä ihan hyvä. Nyt ollaan nälkäisiä kohtaamaan Tappara, sillä olemme jo nyt osoittaneet, että pystymme voittamaan tällä hetkellä ihan minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa, sanaili Lukon apuvalmentaja Jesse Welling.

Lukolla on ollut vaikeuksia pelata alkukauden aikana ehjiä kuuskymppisiä, milloin on alussa tai sitten lopussa sössitty peli. Mistähän tuo johtuu ja voiko valmennus auttaa asiaa?

- Valmennuksen pitää puhua ja puhua, jotta joukkue uskoo itseensä loppuun asti. Pääsääntöisesti ekat erät ovat olleet meiltä tällä kaudella hyviä ja nyt Oulussa tuli poikkeus sarjaan, jatkoi Welling.

Lukon riveissä Tapparan on valmis kohtaamaan myös kirvesrintojen kasvatti jo useamman vuoden Raumalla viihtynyt Teemu Nurmi. Vieläkö vanha seura sytyttää?

- Tottakai Tappara herättää tunteita, se on se viha-rakkaus -suhde. Kentällä pitää vihata, mutta sen ulkopuolella ollaankin sitten taas kavereita, kertoili Nurmi.

Tapparan tehovitjassa on alkukaudella pelannut nuoruutta ja kokemusta, kun kokenut ja lähes kaiken nähnyt Ville Nieminen pelaa yhdessä "mopoautoikäisten" Aleksander Barkovin ja Henrik Haapalan kanssa.

- Emme ole ajatelleet mitään erikoisjuttuja tuon kentän varaan, kertoi Welling.

Lukolla on ollut tällä kaudella sitä maalinteon sietämätöntä vaikeutta, miten niitä maaleja sitten saataisiin aikaan?

- Hyökkäyshän on se ainoa tapa millä maalipaikkoja luodaan, mutta hyökkämiseen suhteen pitään kuitenkin olla myös järki mukana, mietti Welling.

Toimitusjohtaja Timo Rajala odottelee Äijänsuolle +/- 3 500 henkilöä paikanpäälle, tiistai-iltana.

Lukko - Tappara 30.10. klo 18.30 Kivikylän areenalla


Takaisin edelliselle sivulle
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää