Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikkel Bödker laukoi kaksi pinnaa Lukolle

 

Mikkel Bödker laukoi kaksi pinnaa Lukolle
UrheiluRauma

Lukko - Jokerit 3-2 vl. (1-0, 0-2, 1-0, 1-0)

Lukko jatkoi hienoja esityksiään kaatamalla lauanta-iltana Jokerit Äijänsuolla voittomaalikilpailun jälkeen luvuin 3-2. Ratkaisevan ja ainoana miehenä rankkarin verkkoon upotti Lukon tanskalainen maalitykki Mikkel Bödker.

Ottelun ensimmäinen erä oli hienokseltaan Lukon hallintaa ja osittain siitä syystä, että Jokerit otti paljon jäähyjä, peräti neljä kappaletta. Lukko onnistui vain kertaalleen tekemään maalin, kun ajassa 5.06 Lauri Tukonen osui Justin Azevedon ja Tommi Kovasen esityöstä. Muuten Lukon yv-peli oli tänäänkin melkoisen saamatonta.

- Jääkiekko on sellainen peli, että siinä pitää olla joukkueen ja yksittäisen pelaajan ihan tapissa, jotta onnistumisia syntyy. Tänään me emme olleet siinä tilassa ja kaiken lisäksi otimme myös tyhmiä jäähyjä, lateli Jokeri-käskijä Tomi Lämsä.

Toiseen erään tulikin sitten ihan erilainen Jokerit, kuin ensimmäiseen ja varsinkin helsinkiläisten ylivoimapeli oli murhaavaa. Narripaidat iskivät kahdesta yv-mahdollisuudestaan kaksi maalia. Ensin Jarkko Ruutu kaivoi maalinedustalla olleen kiekon verkkoon. Seuraavaa maalia saimme odotella vain noin minuutin ja kiekko oli jälleen Vehasen selän takana, Nyt maalintekijäksi merkittiin Ilari Filppul veljensä Valtterin ja Steve Mosesin syötöistä.

- Toisessa erässä saimme hieman pelijuonesta kiinni, mutta loppuunasti ei otteemme pitänyt, jatkoi pettynyt Lämsä.

Kolmatta erää mentiin pitkän aikaa keskialueen kiekotteluna ilman vaarallisia paikkoja, mutta aika-ajoin Lukon puolustajapari Ryan Caldwell ja Tommi Kovanen oli aika pahasti kuutamolla, onneksi ei kuitenkaan tullut takaiskuja. Peliä oli pelaamatta vajaat viisi minuuttia, kun tapahtui se, mitä Raumalla on odoteltu jo 20 peliä. Tuo hetki oli se, kun Juhani Jasu sai viimeinkin sen gorillan pois selästään ja pääsi tasoittamaan pelin.

Ottelun loppu sitten mentiinkin ilman mitään vaarallisempiä paikkoja, mutta jatkoajalla Justin Azevedolla oli yksi huippupaikka, muttei Portugalin passilla pelaava kanukki tällä kertaa onnistut heiluttamaan verkkoa.

Voittomaalilaukauskilpailussa sitten nähtiin vain se yksi maali, mutta se oli sitäkin komeampi, kun Bödker tuli suorasta luistelusta pienellä käännöksellä ohi Kilpeläisen ja kiekko varmasti reppuun.

- Meille tämä matsi oli kolmen teeman peli. Se eka oli se, että vastassa oli Jokerit. Toinen taasen energia, koska meillä oli alla eiliseltä kova peli Porissa ja kolmas oli rosterikysymys, kun pari kaveria tippui pois kokoonpanosta, kertaili Lukko-luotsi Risto Dufva.

- Se mistä lähtökohdista otteluun lähdettiin, niin voitto oli meille todella kova juttu, jatkoi Dufva.

Pressitilasta pois lähtiessään Dufva huusi JESSS!!!!!!! kohdatessaan tj. Timo Rajalan.

Maalit:: 5.06 1-0 Lauri Tukonen ((Justin Azevedo, Tommi Kovanen)yv., 25.38 1-1 Jarkko Ruutu (Nichlas Hardt, Erik Karlsson)yv., 26.37 1-2 Ilari Filppula (Valtteri Filppula, Steve Moses)yv., 55.45 2-2 Juhani Jasu (Mikkel Bödker, Ryan Caldwell), 65.00 3-2 Bödker rl.

Jäähyt:

Lukko: 3 x 2 min

Jokerit: 9 x 2 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 8+7+9+2 = 26

Eero Kilpeläinen: 9+6+8+3 = 25

Yleisöä:

4533


Takaisin edelliselle sivulle
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää