Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nylki Pelicansin

 

Lukko nylki Pelicansin

Tanskalaiset taas voiton takuumiehinä
UrheiluRauma

Lukko - Pelicans 6-2 (1-1, 3-0, 2-1)

Rauman Lukko palasi taas voittojen tielle perjantai-iltana, kun Kivikylän areenalta Lahden Pelicans sai poistua selvä 6-2-tappio niskassaan. Lukon voiton takuumiehinä oli jälleen kerran tanskalaistrio Mikkel Bödker (2+1), Frans Nielsen (1+1) ja Philip Larsen (1+0).

Ottelu alkoi hurjalla kotijoukkueen painostuksella ja paikkoja olikin jo heti kahteen ensimmäiseen vaihtoon. Avausmaalia saatiin odotella aina niin pitkälle, että pelikello näytti aikaa 6.05. Tuossa ajassa nimittäin Mikkel Bödker syötti laidasta maalille ja siellä kiekon ohjasi maaliin Frans Nielsen. Maali oli Nielsenin Lukko-uran ensimmäinen. Tuon maalin jälkeen raumalaisten peli alkoi vähän seota ja juurikin tuosta sekoilusta johtuen lahtelaiset pääsivät tasoittamaan ottelun 11. minuutilla.

- Alku oli meille hyvä, mutta sitten toinen kymppi olikin jo heikompaa, kommentoiLukon varakapteeni Juhani Jasu.

Toinen erä muodostuikin sitten ottelun ratkaisevaksi, kun Lukko iski kolme maalia aikavälillä 24.31 - 27.36. Mikkel Bödker osui kahdesti ja Arttu Ilomäki kertaalleen. Ilomäen 3-1-osuma oli myös Lukko-uran ensimmäinen ja se syntyi myös hienon kudin jälkeen.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähttiin ajassa 43.07, tuolloin nimittäin Justin Azevedo näkee laidallaan, että Lauri Tukonen on aivan yksin maalin kulmalla. Azevedo lähettääkin tarkan syötön ja Tukosella on helppo työ laittaa kiekko reppuun. Kolmannen erän erikoisuus nähtiin ajassa 49.50, sillä tuolloin Markus Seikola otti koukkaamisjäähyn, kun laitilalaisen edellinen kakkonen oli päättynyt vain yhdeksän sekuntia aiemmin.

Lukko pääsi yrittämään ottelun aikana seitsemän kertaa ylivoimalla, mutta ilman tulosta. Toisaalta joukkueen kuudesta alivoimapelistä Pelicans rokotti vain kertaalleen.

- Pelattiin helvetin hyvää alivoimaa ja mielestäni ylivoimapelimmekin oli tänään parempaa, kuin pitkään aikaan, tänään sentään saimme paikkoja aikaiseksi, kommentoi Lukko-kapteeni Otto Honkaheimo.

Ottelussa nähtiin vielä kaksi maalia, sillä Pelicans pääsi kaventamaan ylivoimalla. Jäähyllä istui Lukon ranskalainen Charles Bertrand mailasta kiinnipitämisestä. Tuo Bertrandin saama kakkonen vaikutti katsomoon pieneltä paikkausjäähyltä. Lopussa lahtelaiset yrittivät vielä ilman maalivahtia, mutta tilanne päättyi siihen, että Philip Larsen laittoin kiekon omalta maaliltaan Pelicans-verkkoon.

Pelicansin tilannetta voisi luonnehtia parhaiten yhdellä Risto Dufvan ajatelmalla: "Silloin kun on vaikeaa, niin ei ole helppoa."

Maalit: 6.05 1-0 Frans Nielsen (Mikkel Bödker), 10.45 1-1 Timo Pärssinen (Ilkka Pikkarainen), 24.31 2-1 Bödker (Nielsen, Janne Keränen), 26.21 3-1 Arttu Ilomäki (Tommi Kovanen, Filip Riska)vom., 27.36 4-1 Bödker (Keränen), 43.07 5-1 Lauri Tukonen (Justin Azevedo), 52.40 5-2 Pekka Jormakka (Jamie McBain, Pekka Saarenheimo)yv., 58.56 6-2 Philip Larsen tm., av.


Takaisin edelliselle sivulle
Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää