Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uutta matoa koukkuun

 

Uutta matoa koukkuun
UrheiluRauma

Lukko jatkaa pelejään viikonloppuna kahden ottelun voimin, kun ensin kohdataan Porissa Ässät ja sitten yön yli nukuttua kotona Lahden Pelicans. Lukolla on alla kirvelevä kotitappio TPS:lle, tuo keskiviikkoinen peli oli täysin raumalaisten hallussa ensimmäisen erän puoliväliin saakka, mutta sitten tapahtui jotain jaTPS sai otetta. Turkulaiset iskivät kaksi pikamaalia erän loppupuolella parin minuutin sisään ja tuosta ei sitten Lukko oikein enää toipunut.

- Koko kausi on puhuttu samasta asiasta, että miten tämmöiset asiat pitää käsitellä. Tärkeintä on, että keskittyminen säilyy tapahtui mitä tapahtui. Toisena asiana pelin sisällä on se, että pettymys pitää käsitellä mahdollisimman nopeasti, ruoti Lukon apuvalmentaja Juha Vuori mennyttä.

Miten tästä sitten eteenpäin noihin kahteen tuiki tärkeään viikonlopun peliin?

- Meille saattaa tulla huomenna vaihdoksia kokoonpanoon, riiippuen loukkaantumistilanteesta. Ässätkin ovat saaneet miehiään takaisin sairaslistalta, mutta se heidän pelikään vielä ole auennut. Uskon. että huomisesta tulee kiihkeä peli, sillä molemmat tarvitsevat pisteitä, jatkoi Vuori.

Noista kokoonpanomuutoksista sen verran, että ainakin Jere Laaksonen, Aki Kangasmäki sekä Arttu Ilomäki treenaavat Raumalla. Nuori puolustaja Juho Tommila ei sitä vastoin ole käytettävissä, sillä miestä tarvitaan a-juniorien apuna.

Janne Keränen oli samoilla linjoilla Vuoren kanssa todeten, että voitolla huomenna Lukko on taas askeleen lähempänä tavoitettaan.

- Pelistä tulee varmasti kova, sillä ei Ässiltä saa mitään ilmaiseksi, Keränen mietti.

Keränen myös kertoi ainakin harjoitelleensa tänään Frans Nielsenin ja Mikkel Bödkerin kanssa. Kysyttäessä, että mikä tekee Bödkeristä niin hyvän maalintekijän, kuin mitä mies on, niin Keränen tähän:

- Mikkel hakeutuu aina hanakasti maalipaikkoihin ja hänellä on loistava laukaus.

Entä millaista sitten on pelata noiden tanskalaisten kanssa?

- Mikäs siinä on pelatessa, kun rinnalla on ammattimiehiä, totesi Keränen lopuksi.

Perjantaina 4.1. klo 18.30 Ässät - Lukko Pori Isomäen jäähalli

Lauantaina 5.1. klo 17.00 Lukko - Pelicans Kivikylän areena


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää