Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uutta matoa koukkuun

 

Uutta matoa koukkuun
UrheiluRauma

Lukko jatkaa pelejään viikonloppuna kahden ottelun voimin, kun ensin kohdataan Porissa Ässät ja sitten yön yli nukuttua kotona Lahden Pelicans. Lukolla on alla kirvelevä kotitappio TPS:lle, tuo keskiviikkoinen peli oli täysin raumalaisten hallussa ensimmäisen erän puoliväliin saakka, mutta sitten tapahtui jotain jaTPS sai otetta. Turkulaiset iskivät kaksi pikamaalia erän loppupuolella parin minuutin sisään ja tuosta ei sitten Lukko oikein enää toipunut.

- Koko kausi on puhuttu samasta asiasta, että miten tämmöiset asiat pitää käsitellä. Tärkeintä on, että keskittyminen säilyy tapahtui mitä tapahtui. Toisena asiana pelin sisällä on se, että pettymys pitää käsitellä mahdollisimman nopeasti, ruoti Lukon apuvalmentaja Juha Vuori mennyttä.

Miten tästä sitten eteenpäin noihin kahteen tuiki tärkeään viikonlopun peliin?

- Meille saattaa tulla huomenna vaihdoksia kokoonpanoon, riiippuen loukkaantumistilanteesta. Ässätkin ovat saaneet miehiään takaisin sairaslistalta, mutta se heidän pelikään vielä ole auennut. Uskon. että huomisesta tulee kiihkeä peli, sillä molemmat tarvitsevat pisteitä, jatkoi Vuori.

Noista kokoonpanomuutoksista sen verran, että ainakin Jere Laaksonen, Aki Kangasmäki sekä Arttu Ilomäki treenaavat Raumalla. Nuori puolustaja Juho Tommila ei sitä vastoin ole käytettävissä, sillä miestä tarvitaan a-juniorien apuna.

Janne Keränen oli samoilla linjoilla Vuoren kanssa todeten, että voitolla huomenna Lukko on taas askeleen lähempänä tavoitettaan.

- Pelistä tulee varmasti kova, sillä ei Ässiltä saa mitään ilmaiseksi, Keränen mietti.

Keränen myös kertoi ainakin harjoitelleensa tänään Frans Nielsenin ja Mikkel Bödkerin kanssa. Kysyttäessä, että mikä tekee Bödkeristä niin hyvän maalintekijän, kuin mitä mies on, niin Keränen tähän:

- Mikkel hakeutuu aina hanakasti maalipaikkoihin ja hänellä on loistava laukaus.

Entä millaista sitten on pelata noiden tanskalaisten kanssa?

- Mikäs siinä on pelatessa, kun rinnalla on ammattimiehiä, totesi Keränen lopuksi.

Perjantaina 4.1. klo 18.30 Ässät - Lukko Pori Isomäen jäähalli

Lauantaina 5.1. klo 17.00 Lukko - Pelicans Kivikylän areena


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää