Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bödkerin tehoilta Pelicansin surma

 

Bödkerin tehoilta Pelicansin surma
UrheiluRauma

Lukko - Pelicans 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Lukko jatkoi lauantai-iltana siitä mihin perjantaina Porissa jäi eli jatkoi voittojen tiellä. Lauantaiehtoon uhri oli Pelicans Lahdesta ja raumalaisten voittonumerot kirjattiin luvuin 3-1. Lukko iski maalin jokaiseen erään ja se siis riitti lahtelaisille.

- Ei voi peli paljon huonommin alkaa, kuin se tänään alkoi. Muutama sekunti ja meille jäähy ja siitä muutama sekunti, niin ollaan tappiolla, kertaili Pelicans-luotsi Kai Suikkanen.

Todellakin Lukko sai todellisen salama-alun otteluun, sillä vain 12 sekuntia oli pelattu lahtelaisten Miikka Männikkö sai jäähyn. Männikkö ei ehtinyt istua aitiossa kuin 10 sekuntia ja kiekko oli jo Jere Myllyniemen selän takana. Maali merkittiin Teemu Nurmen nimiin. Esityön tuohon tekivät Frans Nielsen ja Mikkel Bödker. Erä jatkui melkoisen avoimena pelinä ja paikkoja oli molemmilla, mutta lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty.

Toinen erä oli ehtinyt hieman yli puolenvälin, kun Lukon kanadalaissentteri Justin Azevedo sai suihkukomennuksen korkeasta mailasta. Tuon korkean mailan kohteena oli Joonas Hurri, joka oli saanut muutaman tikin kasvoihinsa. Lukko aloitti kuitenkin alivoiman vauhdilla, kun Philip Larsen käynnisti hyökkäyksen Bödkerille. Bröndbyläinen painaa vauhdilla laidasta ylös ja syöttää poikittain Nielsen, joka sitten tulittaa suoraan syötöstä 2-0.

Tuon vitosen aikana Pelicans tulee vielä peliin mukaan, kun Timo Pärssinen ohjaa Danny Richmondin lämärin ohi Petri Vehasen. Pelicans saa vielä todellisen momentumin, kun Azevedon vitosta on jäljellä 2.22, niin Teemu Nurmi ohjataan boksiin kampituksesta. Lukko kuitenkin kestää hienosti tuon kahden miehen alivoimansa. Radio Ramonan kommentaattori Timo Elo oli kommentoinut tilannetta, että Otto Honkaheimo pelasi todella loistavasti alivoimakolmion pohjalla. Honkaheimo itse olikin sitten kommentoinut erätaukohaastattelussa, että mitäköhän se Elo on mahtanut ottaa, mutta oli sitten lopulta itsekin myöntänyt, että ihan hyvinhän se meni.

- Tuo vitosen alku oli pelin kulminaatiopisteitä, kun heti kolahti omissa, vaikkakin sitten vielä kuitenkin pääsimmekin peliin mukaan, Suikkanen sanaili.

Lukko on viime aikoina iskenyt ihan kivasti alivoimamaaleja.

- Olemme olleet alivoimassa liikkeellä hyvällä jalalla eli kai se siitä sitten johtuu, kommentoi Risto Dufva.

Kolmas erä olikin sitten edelleen melkoisen avointa peliä ja varsinkin Lukko pääsi yrittämään monesti ylivoimalla, mutta ilman tulosta. Ratkaisu nähtiin 53 sekuntia ennen loppua, kun Pelicans yritti tasoitusta ilman maalivahtia.. Tilanne päättyi kuitenkin siihen, että Larsen riisti kiekon puolustusalueella itselleen ja vapautti Bödkerin läpiajoon eikä Phoenixin mies tuollaisesta paikasta erehtynyt.

Bödker oli muutenkin ottelun todellinen hahmo tehoilla 1+2.

Maalit: 0.22 1-0 Teemu Nurmi (Frans Nielsen, Mikkel Bödker)yv., 32.21 2-0 Nielsen (Bödker, Philip Larsen)av., vom., 34.35 2-1 Timo Pärssinen (Danny Richmond)yv., 59.08 3-1 Bödker (Larsen)tm.

Jäähyt:

Lukko: 5x2 min + Justin Azevedo 5+20 min

Pelicans: 9x2 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 12+10+12 = 32

Jere Myllyniemi: 7+9+10 = 26

Yleisöä:

3 582


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

MikkelBödker

Mikkel Bödker

16.12.1989 Bröndby, DEN
Tiedot

OttoHonkaheimo

Otto Honkaheimo

3.8.1985 Rauma
Tiedot

PhilipLarsen

Philip Larsen

7.12.1989 Esbjerg, DEN
Tiedot

FransNielsen

Frans Nielsen

24.4.1984 Herning, DEN
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot

PetriVehanen

Petri Vehanen

9.10.1977 Rauma
Tiedot


Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää