Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman Urheilutoimittajien valinnat 2012

 

Rauman Urheilutoimittajien valinnat 2012


Rauman Urheilutoimittajat ry on valinnut vuoden 2012 Vuoden urheiluteoksi raumalaisen kannattajaryhmän Raumam Boja.

Raumam Boja on tuonut Raumalle uutta katsomo- ja kannatuskulttuuria. Heidät on jo muutamaan otteeseen palkittukin muun muassa Rauman Lukon ja Rauman kaupungin taholta. He ovat näkyneet ja kuuluneet jäähallin lisäksi muun muassa Otanlahden pesäpalloareenalla, Äijänsuon jalkapallostadionilla ja Kauppiksen salin katsomoissa.

Pokaalin ja Länsi-Suomen Osuuspankin stipendin vastaanotti Rauman Boikien edustajana lauantaisessa Lukko-Pelicans –ottelussa Topi Iltanen. LSOP:ta edusti markkinointiassistentti Nora Koivu.

Vuoden Urheiluteosta voidaan palkita yhtä lailla urheilija, seura, tapahtuma kuin ilmiökin.

Samassa tilaisuudessa palkittiin myös Vuoden nuori urheilija 2012. Hän on Rauman Lukossa naisten Superpesistä pelaava Iida Möttönen, joka on palkittu myös vuoden tulokkaana ja sanomalehti Länsi-Suomen urheilumitalilla.

Pokaalin lisäksi Möttönen sai Länsi-Suomen lahjoittaman stipendin.

Rauman Urheilutoimittajat ovat perinteisesti valinneet ja palkinneet Vuoden seuratyöntekijän. Näin on tänäkin vuonna, mutta hänet tullaan palkitsemaan myöhemmin tässä kuussa toisessa tilaisuudessa.

Rauman Urheilutoimittajien tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää