Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Azevedo ja Nurmi tehoilivat HPK:n nurin

 

Azevedo ja Nurmi tehoilivat HPK:n nurin
UrheiluRauma

Lukko - HPK 4-2 (0-0, 3-2, 1-0)

Tiistai-iltana Äijänsuolla nähtiin todella taisteleva Rauman Lukko, vaikka HPK pyöritti aika-ajoin peliä pitkiäkin aikoja Lukon päädyssä, niin raumalaiset kestivät. Ottelu oli 60 minuutin numeroissa 4-2.

- Lukko oli tuon verran meitä parempi ja varsinkin Justin Azevedo oli huikea, emmekä saaneet miestä millään kuriin. Lisäksi vielä Petri Vehanen oli maalillaan loistava, sanaili melko vähäpuheinen HPK-käskijä Ari-Pekka Selin.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta lähellä Kerho kävi, kun ekalla kympillä Johan Larsson kilautti ylivoimalla tolppaan. Toinen erä olikin sitten melkoisen vauhdikasta peliä ja maalejakin nähtiin peräti viisi kappaletta. Ensin Teemu Nurmi vei Lukon Justin Azevedon syötön jälkeen raumalaiset johtoon. Tuo maali oli tuli todellisen taistelun jälkeen. Seuraavat kaksi osumaa iski HPK. Ensimmäinen niistä tuli siirretyn rangaistuksen aikana. Lukon kentällinen oli pitkään pahassa pyörityksessä ja tuomarin käsi nousi ylös. HPK pyöritti kuudella miehellä ja tilanne päättyi siihen, että Larsson laukoi siniviivalta ja Tuomas Vänttinen ohjasi ilmasta kiekon ohi Petri Vehasen.

HPK:n johtomaalin saa ottaa kontolleen Lukon kallein puolustaja Ryan Caldwell. Kanukki konttaili kulmassa ja sen jälkeen kiekko kulki Jere Sallisen ja Ville Viitaluoman kautta kerhon kroaattihyökkääjä Borna Rendulicille ja kaveri laittoi kiekon varmasti ohi Vehasen. Pari minuuttia edellisestä ja Lukko tuli ylivoimalla tasoihin Azevedon viimeisteltyä. Syöttöpisteet tuohon maalin merkittiin Nurmelle ja Roni Viirlasille. Neljä minuuttia myöhemmin Lukko pyöritti jälleen ylivoimaa ja taas oli asialla kaksikko Nurmi ja Azevedo, nyt molemmille syöttöpisteet Harri Tikkasen maalinkulmalta iskemään kolmanteen raumalaisosumaan.

Kolmanteen erään hämeenlinnalaiset tulivat sellaisella asenteella, että peli lyödään väkisin tasoin. Lukko kuiten kesti osittain tuurilla ja osittain Petri Vehasen upeiden torjuntojen ansiosta. Ottelua oli pelaamatta viitisen minuuttia, kun ykkönen oli taas asialla. Nurmi käänsi keskialueella kiekon toisen laitaan Kimmo Koskenkorvalle. "Kossu" laittoi jalat liikkeelle ja heitti lätyn suoraan Azevedon lapaan eikä Erie-järven rannalta maailmalle lähtenyt peluri epäonnistunut, vaan kiekko oli neljännen kerran Mika Järvisen selän takana.

- Olimme tänään vähän yksilöiden varassa, mutta parempi sekin, kuin pelkkää harmaata massaa, sanaili Lukko-luotsi Risto Dufva.

Lukon kokoonpanossa tiistaina 19-vuotias Roni Viirlas pelasi ensimmäisen liigaottelunsa hyvin pelasikin. Parisen vuotta sitten Turusta Raumalle tullút saapunut nuorukainen sai runsaasti vastuuta myös ali- ja ylivoimapelissä. Merkkuttihan Viirlas ottelussa myös yhden syöttöpisteenkin.

- Viirlas pelasi älyttömän hienon pelin ja meillä jatkossakin kevään aikana antaa mahdollisuuksia muillekin nuorille pojille. Eihän sitä liigakokemusta saa ellei pelaa niitä pelejä, kommetoi Dufva.

Maalit: 22.58 1-0 Teemu Nurmi (Justin Azevedo), 26.14 1-1 Tuomas Vänttinen (Johan Larsson, Tuomas Santavuori)sr., 29.22 1-2 Borna Rendulic (Jere Sallinen, Ville Viitaluoma), 31.23 2-2 Azevedo (Nurmi, Roni Viirlas)yv., 35.34 3-2 Harri Tikkanen (Nurmi, Azevedo)yv., vom., 55.02 4-2 Azevedo (Kimmo Koskenkorva, Nurmi)

Jäähyt:

Lukko: 2x2 min

HPK: 3x2 min + Tuomas Santavuori 10 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 11+12+9 = 32

Mika Järvinen: 10+11+3 = 24

Yleisöä:

3 914


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää