Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko palasi voittojen tielle

Lukko - TPS 5-2 (1-1, 3-0, 1-1) Lukolla oli alla ennen lauantaita nihkeä vieraskiertue Tampereelle ja Lappeenrantaan, mutta kotona raumalaisryhmä oli ärsytetty ja sen kokoa nahoissaan TPS. Lukko ratkaisi pelin toisessa erässä kolmella ylivoimamaalilla mennen 4-1-johtoon. - Hieno tunteikas peli ja hallissa oli myös hieno tunnelma. Nuo Lukon omat kasvatit Azevedo ja Jurcina olivat meille kantona kaskessa, sanaili Juha Pajuoja yrittäen olla humoristinen. Maalinteon aloitti Lukko ja millä tavalla. Tuossa tilanteessa raumalaisryhmä pelasi kahden miehen alivoimaa, kun Justin Azevedo pääsi yksin läpi ja sivalsi varmasti ohi Ville Hostikan. TPS tasoitti kolmisen minuuttia ennen loppua, kun Markus Palmroth pääsi viimeistelemään ylivoimalla maalin takakulmalta mustan sisään. Toisessa erässä Lukko pääsi jauhamaan neljästi ylivoimaa ja onnistui niissä kolmesti. Ensin Milan Jurcina vei raumalaiset 2-1- ja 3-1-johtoon. Varsinkin tuo jälkimmäinen osuma oli sellainen, ettei Hostikka ehtinyt edes kissaa sanomaan, kun kiekko oli jo maalissa. Jurcinan toisesta maalista ehti kulua nelisen minuuttia ja Aki Kangasmäki käytti hyödykseen Hostikan kömmähdyksen ja Lukko 4-1-johtoon. Kolmanessa erässä Lukko pelasi aikalailla RD:n näköistä kiekkoa eli puolusti tarkasti. TPS pääsi kaventamaan seitsemän minuutin pelin jälkeen, mutta lähemmäs joukkue ei enää päässyt, vaikka Lukko vähän jäähyilikin. Noista Lúkon jäähyistä varsinkin Milan Jurcinan saama laitataklauskakkonen oli aikalailla käsittämätön, sillä TPS:n yli kaksimetrinen Marko Anttila kaatui tilanteessa melkolailla helposti. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 40 sekuntia ennen loppua, kun Justin Azevedo niittasi kiekon vielä tyhjään turkulaismaaliin. Azevedon tehot tänään olivat komeat 2+2. - Nihkeän vieraskiertueen jälkeen, päätimme, että tänään taistelemme voitosta. Tuntuu tosi hyvältä palata voittojen tielle, sanaili Risto Dufva. - Teimme aika komeita ylivoimamaaleja, Dufva jatkoi. Maalit: 14.11 1-0 Justin Azevedo av2., 17.19 1-1 Markus Palmroth (Ville Vahalahti, Tero Koskiranta)yv., 23.25 2-1 Milan Jurcina (Azevedo, Teemu Nurmi)yv., 29.03 3-1 Jurcina (Azevedo, Filip Riska)yv., 33.54 4-1 Aki Kangasmäki yv., 46.58 4-2 Tapio Laakso (Marko Anttila)yv., 59.39 5-2 Azevedo (Nurmi)tm. Jäähyt: Lukko: 9x2 min TPS: 10x2 min + Tero Koskiranta 10 min Torjunnat: Petri Vehanen: 12+5+11 = 28 Ville Hostikka: 13+8+7 = 29 Yleisöä: 4 091


Takaisin edelliselle sivulle
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää