Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

"Pellet vaihtui, mutta sama sirkus jatkui"

 

"Pellet vaihtuu, mutta sama sirkus jatkuu"
UrheiluRauma

 Lukko - Vuokatti 0-1 (1-2, 3-3)

- En ymmärrä, että miten voidaan juoksu hyväksyä, kun ensin vihelletään lyönti laittomaksi. Pellet vain vaihtuu, mutta sama sirkus jatkuu, noin puhisi Lukon pelinjohtaja Teemu Körkkö tappiollisen Vuokatti-pelin jälkeen.

Sateinen sää oli houkutellut Otanlahteen yleisöä ihan mukavasti, ottelua seurasi 366 silmäparia. Ensimmäisen jakson kulminaatiopiste oli juuri ensin laittomaksi vihelletty lyönti. Lukkolaiset lopettivat pelaamisen, mutta kaikkien hämmästykseksi tuomaristo antoi kuitenkin kainuulaisten juosta kotiin. Kaiken lisäksi tilanteen jatkoseuraamuksia oli varoitus Körkölle.

Tuomari oli vain sanonut, että ei se vihellys, niin tärkeä. No jos ei vihellys ole tärkeä, niin mikä sitten. Ainakin yleensä vihellys on sen merkki, että peli on poikki, mutta ei kai sitten aina. Tuon tilanteen jälkeen sitten pelituomari olikin aika vahvasti raumalaisyleisön hampaissa, enkä ihmettele yhtään, että miksi.

Itse peli oli todella tiukkaa vääntöä, joka ratkesi lopulta pariin pieneen kettupaitojen virheisiin. Toisella jaksolla kolmoskopparin paikalle aika kylmiltään joutunut Ida Henriksson oli kainuulaisten lyöntien kohteena. Henriksson joutui koppariksi, kun Miia Karppanen loukkasi itseään hieman ensimmäisellä jaksolla.

- Pelimme vapautui ensimmäisellä jaksolla sen läpilyönnin jälkeen. Sitä ennen meillä oli vaikeuksia mennä kentälle, mietiskeli Vuokatin pelinjohtaja Niina Sippola.

Teemu Körkkö myönsi, että kaveri oli parempi ja oma joukkue oli maanantai-iltana vähän lammasmainen.

- No joo, emme todellakaan ansainneet tänään pisteitä, mutta silti harmittaa pelaajien puolesta, kun tuo kolmikko tulee ja pilaa ottelu, puhisi Körkkö ottelun jälkeen.

Tilastot:

Lukko: Sini Strander 1/0, Tiina Andreasen 1/0, Janika Lipsula 1/0, Miia Karppanen 0/1, Emma Nieminen 0/1, Elina Perkiömäki 0/1, Hanna Väisänen 0/1 ja harhaheitolla 1

Vuokatti: Nita Keskitalo 2/0, Heta Rautiainen 1/0, Linda Kukkohovi 1/0, Jenny Määttä 1/1, Essi Kylli 0/2, Leena Sippola 0/1 ja Essi Saastamoinen 0/1

Palkitut:

Lukko:

I: Marjut Rantanen
II: Miia Karppanen

Vuokatti:

I: Heta Rautiainen
II: Juulia Lautaoja


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää