Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyrki Välivaara Lukkoon

Jyrki Välivaara Lukkoon

Ilkka Mikkola jatkoi sopimustaan

Rauman Lukko on tehnyt tulevan kauden 2014-15 kattavan sopimuksen puolustaja Jyrki Välivaaran kanssa. JYP-kasvatti Välivaara kiekkoili viime kauden kasvattajaseurassaan iskien tehot 3+11=14 ja keräten 32 jäähyminuuttia.

188-senttinen ja 82-kiloinen vahva kahdensuunnan puolustaja omaa hyvät kiekolliset taidot ja tarkan, kovan laukauksen. Vasemmalta laukova Välivaara tuo Lukkoon myös kokemusta, sillä hän on pelannut liigaurallaan tähän mennessä 520 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 58+103=161.

JYPin lisäksi Välivaara on edustanut Liigassa Tampereen Tapparaa. Lisäksi kokemusta löytyy niin Ruotsin korkeimmalta ja toiseksi korkeimmalta sarjatasolta sekä KHL:stä.

Jyrki Välivaara oli mukana voittamassa Suomen jääkiekkohistorian toista maailmanmestaruutta Slovakian Bratislavassa vuonna 2011. 38-vuotias Välivaara tuo mukanaan myös johtajuutta, sillä mies toimi menneellä kaudella JYPin varakapteenina.

- Saadaan kokenut suomalainen kiekkoammattilainen, joka tietää mitä tuloksen tekeminen vaatii. Jyrki on ollut mukana tekemässä tulosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin aina maailmanmestaruutta myöten. Saadaan porukkaan takuuvarma hyvä suorittaja, Lukko-valmentaja Risto Dufva kommentoi tuoretta hankintaa.

Puolustaja Ilkka Mikkola puolestaan on allekirjoittanut sopimukseensa 1+1-vuotisen jatkon. Mikkolan sopimus kattoi ennestään jo tulevan kauden, joten jatko ulottuu nyt myös kaudelle 2015-16 ja lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2016-17.

Peräti kahdeksan Suomen mestaruutta voittanut ja urallaan 812 liigaottelua pelannut Mikkola iski viime kaudella uransa piste-ennätyksen tehden 6 täysosumaa ja antaen 27 maaliin johtanutta syöttöä.

Mikkola kuului viime kaudella Lukon johtaviin pelaajiin kantaen rinnassaan varakapteenin ”A”-kirjainta.

- Ilkan jatko on hieno uutinen seuran toimintaa ajatellen. Tämä on tietynlainen palaute tekijöille, jotka ovat sitä peliä tekemässä. Positiivinen palaute arjen toiminnasta tuntuu tekijöissä hyvältä, Dufva kiittelee kokeneen pelimiehen tekemää jatkosopimusta.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IlkkaMikkola

Ilkka Mikkola

18.1.1979 Oulu
Tiedot

JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää