Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

McLeanin hattutemppu upotti TPS:n

 
McLeanin hattutemppu upotti TPS:n


Perjantaisesta Tappara-häviöstä sisuuntunut Lukko nuiji TPS:n jäänrakoon maalein 5-0 Finnish Trophyn pronssiottelussa. Lukon voiton takuumiehenä toimi toista peliään kettupaidassa pelannut Kurtis McLean, joka oli kaukalon tehokkain mies kolmella maalillaan.

Lukon yleisilme oli kaukalossa erittäin positiivinen, mikä näkyi joukkueen kaikessa tekemisessä. Alivoimapelaaminen toimi loistavasti, samoin hyökkäyspään karvaus. TPS ei tasakentällisin päässyt juurikaan Lukkoa hätyyttelemään.

McLeanin lisäksi Lukon joukkueesta erottui selvästi Juuso Rajala, joka jakeli ylivoimapelissä loistavia syöttöjä pelikavereiden lapaan. Muun muassa McLean pääsi nautiskelemaan osumasta Rajalan hienosta esityöstä. Myös Patrik Nevalaisen tekemään 5-0 -maaliin Juuso Rajala kuittasi ansaitun syöttöpisteen.

Muista nuorista pelaajista Eero Elo osoitti taitojaan hyökkäyspäässä. Lukon neljänteen maaliin Elo tarjosi McLeanille upean syötön ja muutenkin nuorukainen oli elementissään, kun sai kiekon hyökkäysalueella.

Muista hyökkääjistä Kim Nabb teki vahvasti töitä läpi ottelun ja Marko Virtala jatkoi aktiivista pelaamistaan. Puolustuspäässä Anssi Rantanen jatkoi varmaa ja virheetöntä pelaamistaan. Maalivahti Petri Vehanen oli myös jälleen omalla hyvällä tasollaan.

McLeanin ja Nevalaisen lisäksi maalinteossa onnistui myös Teemu Nurmi, jonka 2-0 -maalin syöttäjinä toimivat Jakub Petruzalek sekä Janne Keränen.

Hienon voiton vastapainoksi tuli myös huonojakin uutisia. Antti Laaksonen joutui huilaamaan kolmannen erän jalkavaivan takia.

Lukko pelaa vielä yhden ottelun ennen liigakauden alkua, kun Tappara saapuu Äijänsuolle perjantaina 4. syyskuuta.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää