Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Daniel Antunez loppukaudeksi Iiroihin

 
Daniel Antunez loppukaudeksi Iiroihin


23-vuotias amerikkalainen Daniel Antunez siirtyy Rochester Rhinosta vahvistamaan Pallo-Iiroja viime hetkellä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Daniel Antunez on aiemmin urallaan edustanut mm. Colorado Rapidsiä (MLS), Hartfordin yliopistoa sekä viimeisimpänä paikallista ykkösdivisioon joukkuetta Rochester Rhinoja. Viime kaudella hän esiintyi Rochesterin riveissä kahdeksassa ottelussa viimeistellen yhden maalin.

Daniel saapui Pallo-Iiroihin Matt Glaeserin suosittelemana. Kaksikko tuntee toisensa Hartfordin yliopiston kautta. Daniel on harjoitellut Iirojen mukana viikon verran ja testijakson päätteeksi hänen kanssaan tehtiin loppukauden kattava sopimus. Hänelle on kaavailtu roolia Kimmo Hörkön hyökkääjäparina.

Muiden try-out pelaajien kanssa ei tehty sopimusta.

Siirtoikkunan viimeisenä päivänä Iiroihin siirtyy myös toinen pelaaja kun raumalaisille entuudestaan tuttu Jani Raukko palaa Iirojen väreihin Euran Pallosta loppukauden kattavalla sopimuksella.

Edustuksen pelaajarinki muotoutuu lopulliseen muotoonsa loppukautta ajatellen keskiviikkona kun joukkueen harjoitusvahvuutta pienennetään ja osa junioripelaajista siirtyy A-junioreiden mukaan loppukaudeksi. Tällä selkeytetään pelaajien roolituksia A-junioreiden ja edustuksen välillä.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää