Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten koriksen Suomen cupia Raumalla

 
Naisten koriksen Suomen cupia Raumalla

Kaaron Roima - Catz Lappeenranta 22 - 134 (10 - 60)

Perjantaina Raumalla Raumanmeren koululla kohtasivat naisten koriksen Suomen cupin merkeissä raumalainen Kaaron Roima ja Lappeenrannan Catz. KaaRo pelaa naisten 2. divisioonaa todella nuorella joukkueella, keski-ikä noin 17 vuotta ja vastustaja Catz oli viime kauden SM-kakkonen. Aika äkkiä tuli tasoero selväksi sillä ekan neljänneksen jälkeen tilanne oli jo 3-31.

Catzin valmentaja Miikka Sopanen antoi tunnustusta myös KaaRolle, sanoen heidän tulo peliin herätti myös meidät pelaamaan. Tämä oli meidän kauden eka peli ja olen siihen nähden tyytyväinen ilmeeseemme, jatkoi Sopanen.

Kysymykseeni, että ehtikö huomioimaan ketään vastustajan pelaajia, niin Sopanen kertoi, että seurasi peliin intensiivisesti etten ehtinyt huomioimaan yksittäisiä pelaajia, mutta sen huomioin, että nuorilla tytöillä oli hyvä heittovalmius ja jos he tuohon malliin jatkavat, niin hyvää varmasti on tulossa.

KaaRon joukkue pelasi hyvin omasta mielestänikin vastus vain tänään oli todella maan huipulta ja Catzin kokemus näkyi selvästi. KaaRon keski-ikä oli siis noin 17 vuotta ja nuorin tyttö ringissä 13-vuotias Anni Vartila, joka sai ottelussa peliaikaa noin kolme minuuttia.

KaaRon valmentaja Juho Läntinen totesi pelin jälkeen, että ei tämä mennyt ihan niin hyvin, kuin salaisesti toivoin, mutta pelasimme huomattavasti paremmin, kuin viime vuonna vastaavan pelin BC Nokiaa vastaan. Tänään me saimme jopa luotua heittopaikkoja, vaikkakin kolmoset menivät tänään jopa huonommin kuin tavallisesti.

Kauden eka peli on meille tietysti juhlahetki ja toivottavasti tämä antoi myös jotain uutta oppia alkavaan 2. divisioonan pelejä varten, jatkoi Läntinen

KaaRon parhaat pelaajat olivat kuuden pisteen Miila Viitanen. Miila sai raavittua pitkien lappeenrantalaisten seasta myös kolme levypalloa. Emmi Järvenpää upotti 5 pistettä sekä saalisti peräti seitsemän levypalloa. Veronika Anttila oli myös hyvä kaksi pinnaa ja viisi levypalloa.

Catzin venäläiset hurjastelivat pelissä. Jelena Soloyeva upotti 22 pinnaa ja nappasi 16 levypalloa ja maannaisensa Jelena Reshetko 15 pinnaa ja yhtä monta levypalloa. Kotimaisista Roosa Lukkarinen sai kasaan 12 pinnaa ja yhden levypallon. Hyviä olivat myös Minna Sten 9 / 12 ja Reetta Piipari 12 / 5.

Catzin siis antoi KaaRon korisnäytöksen, mutta rauman tytöt pelasivat ennakkoluulottomasti ylivertaista vastustajaa vastaan. Tästä KaaRon on jatkaa myöhemmin syksyllä alkavaa 2. divisioonan pelaamista, sillä tällä ilmeellä joukkue tulee varmasti olemaan kärkitaistossa.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle
Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöt päättivät syyskauden hienolla kotivoitolla. Kauden toinen voitto tuli ehdottomasti parhaalla pelillä tähän mennessä.

Lue lisää
KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

Kaaron Roimalla oli voittoisa viikonloppu. Seura voitti koripallossa kaikki sarjat, joihin se oli joukkueillaan osallistunut.

Lue lisää
KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo Whiten voittoputki katkesi lauantaina, kun se hävisi B-tyttöjen sarjassa Nokialle luvuin 62 - 52.

Lue lisää
KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRon naiset matkustivat Pyrinnön vieraiksi Tampereelle myöhään perjantai iltana.

Lue lisää
White vaikeuksien kautta voittoon

White vaikeuksien kautta voittoon

KaaRo White otti kolmannen voittonsa B-tyttöjen sarjassa, kun Raumalle saapui taistelumieltä uhkunut Raholan Pyrkivä.

Lue lisää
Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

KaaRo White on aloittanut B-tyttöjen alueellisen 1-divarin vakuuttavasti.

Lue lisää