Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikonlopun peleistä ja vähän muustakin

 
Viikonlopun peleistä ja vähän muustakin


Lukon päävalmentaja Rauli Uraman mukaan viikonlopun kaksoiskierroksella ovat vastakkain hänen joukkueensa päävastustajat. Ässät oli se joukkue, joka oikeastaan tiputti meidät viime kaudella pudotuspeleistä, kun veivät meitä keskinäisissä peleissä selvästi, nyt nämä pelit pitää voittaa, kertoili Urama.

Lukolla on perjantaina avauksessa kolme ensikertalaista (Juuso Rajala, Samuli Kivimäki ja Kim Nabb) SM-liigassa sekä akatemiamiehiä lisäksi Olli Palola ja Juhani Jasu. Urama myös totesi, että heillä on melkoinen määrä sellaisia pelaajia, jotka eivät ole ennen pelaneet liigapeliä Ässiä vastaan Porissa, joka tulee olemaan kova paikka. Poissa ovat pelistä ovat varmasti loukkaantuneet Antti Laaksonen ja Tomi Mustonen sekä Lauri Tukonen, joka on ainakin vielä Tampa Bayn leirillä.

Tomi Mustonen yritti pelata parissa treenipelissä ja nyt huomattiin, että jalka ei ole luutunut kunnolla eli Empun sairasloma pitenee.

Urama ja toimitusjohtaja Timo Rajala halusivat tarkentaan myös Lukon 2,4 miljoonan euron budjettia. Tuo luku ei ole pelkästään tämän hetkinen liigajoukku, vaan siihen kuuluvat sekä akatemiapelaajat, ulosmaksetut että Lauri Tukonen. Rajala kertoi myös, että jo akatemiaa perustettaessa tiesimme, että se tulee aluksi nostamaan budjettia, mutta myöhemmin se tulee maksamaan itsensä takaisin. Nyt satsaamme todella vahvasti tulevaisuuteen, jatkoi Rajala.

Tavoitteista Rajala ja Urama kertoivat, että se on puolivälieräpaikka.

Perjantaisesta Ässät-pelistä Urama totesi, että porilaisten joukkue taas nuoren kokeneempi ja heivät ole ainakaan meitä vastaan pelanneet treenipeleissä sillä asenteella mitä olen heidän nähnyt pelaavan. Paha paikka meille tulee perjantaina, mutta kaikkemme yritetään hyvään starttiin jatkoi Urama.

Urama oli salaperäinen kertoessaan ettei Antti Raanta ole välttämättä huomenna kakkosmaalivahtina, vaan siellä saattaa olla aikamoinen yllätys, mitäköhän mies tarkoitti...no se nähdään perjantaina.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää