Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon amerikkalaiset SaiPan tuho

 
Lukon amerikkalaiset SaiPan tuho

Lukko - SaiPa 6-2 (2-1)(0-0)(4-1)

Lauantaina Äijänsuolla pelattu ottelu Lukko - SaiPa oli pari erää tasainen, mutta kolmannessa erässä aukesi raumalaisten maalihanat. Lukko joutui alivoimalle ajassa 44.30 ja tuon jäähyn aikana Lukko iski komean alivoimamaalin Tomi Pettisen toimiessa viimeistelijänä. Maalin esityöntekijänä kunnostautui Jakub Petruzalek, joka karvasi kiekon hyökkäyspäässä ja jäädytti peliä ja sitten tyylikäs passi Pettiselle.

Valmentajat olivat tyystin eri mieltä tuomarilinjasta, SaiPan Ari-Pekka Selin kertoi, että linja pysyi loppuun asti, mutta Rauli Uraman mielestä näin ei ollut. Itse olen taipuvainen olemaan Uraman kanssa samaa mieltä, sillä ekassa erässä vihellettiin lähes kaikki, mutta sitten alkoi sallivampi linja tai jäähylle joutui puhtaasta taklauksesta (Olli Palola).

Selin jatkoi, että Lukon tekemä alivoimamaali oli hänen joukkueeltaan kardinaalimunaus. Torstaina meiltä onnistui joka mies, mutta tänään ei kukaan jatkoi Selin.

Urama oli luonnollisesti tyytyväinen starttiin, mutta totesi, että ensi viikolla joudumme todelliseen testiin, kun vastaan asettuvat sekä Jokerit että HIFK.

Lukon puolustaja Harri Tikkanen, joka teki 2-1 -maalin, myönsi, että pieni extra-lataus pelissä oli, kun vastassa oli kasvattajaseura. Kysymykseen, että miten pelirumbaa jaksaa, niin Tikkanen totesi, että sitä varten kesällä on juostu "purut" suussa.

Se mikä on loistavaa Lukon kahdessa ekassa pelissä voittojen lisäksi on se, että tehot ovat jakautuneet usealle miehelle. Tuo jos mikä lisää joukkueen itseluottamusta.

Maalit: 10.18 0-1 Ville Koho (Mikko Pukka, Simon Backman), 12.56 Justin Morrison (Janne Keränen, Charlie Cook), 14.16 2-1 Harri Tikkanen (Morrison, Kurtis McLean), 45.57 3-1 Tomi Pettinen (Jakub Petruzalek, Marko Virtala)av., 47.02 4-1 Tommi Kovanen (Cook, McLean)yv., 48.34 5-1 Cook (McLean, Morrison), 50.22 6-1 Petruzalek (Pettinen, Virtala)yv., 55.48 6-2 Anssi Löfman (Petr Pohl, Tomas Jasko)yv.

Ottelussa oli yleisöä 3393, joka on ihan hyvä luku, kun vastassa on SaiPa, joka ei ole koskaan ollut Raumalla mikään yleisömagneetti.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää