Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon amerikkalaiset SaiPan tuho

 
Lukon amerikkalaiset SaiPan tuho

Lukko - SaiPa 6-2 (2-1)(0-0)(4-1)

Lauantaina Äijänsuolla pelattu ottelu Lukko - SaiPa oli pari erää tasainen, mutta kolmannessa erässä aukesi raumalaisten maalihanat. Lukko joutui alivoimalle ajassa 44.30 ja tuon jäähyn aikana Lukko iski komean alivoimamaalin Tomi Pettisen toimiessa viimeistelijänä. Maalin esityöntekijänä kunnostautui Jakub Petruzalek, joka karvasi kiekon hyökkäyspäässä ja jäädytti peliä ja sitten tyylikäs passi Pettiselle.

Valmentajat olivat tyystin eri mieltä tuomarilinjasta, SaiPan Ari-Pekka Selin kertoi, että linja pysyi loppuun asti, mutta Rauli Uraman mielestä näin ei ollut. Itse olen taipuvainen olemaan Uraman kanssa samaa mieltä, sillä ekassa erässä vihellettiin lähes kaikki, mutta sitten alkoi sallivampi linja tai jäähylle joutui puhtaasta taklauksesta (Olli Palola).

Selin jatkoi, että Lukon tekemä alivoimamaali oli hänen joukkueeltaan kardinaalimunaus. Torstaina meiltä onnistui joka mies, mutta tänään ei kukaan jatkoi Selin.

Urama oli luonnollisesti tyytyväinen starttiin, mutta totesi, että ensi viikolla joudumme todelliseen testiin, kun vastaan asettuvat sekä Jokerit että HIFK.

Lukon puolustaja Harri Tikkanen, joka teki 2-1 -maalin, myönsi, että pieni extra-lataus pelissä oli, kun vastassa oli kasvattajaseura. Kysymykseen, että miten pelirumbaa jaksaa, niin Tikkanen totesi, että sitä varten kesällä on juostu "purut" suussa.

Se mikä on loistavaa Lukon kahdessa ekassa pelissä voittojen lisäksi on se, että tehot ovat jakautuneet usealle miehelle. Tuo jos mikä lisää joukkueen itseluottamusta.

Maalit: 10.18 0-1 Ville Koho (Mikko Pukka, Simon Backman), 12.56 Justin Morrison (Janne Keränen, Charlie Cook), 14.16 2-1 Harri Tikkanen (Morrison, Kurtis McLean), 45.57 3-1 Tomi Pettinen (Jakub Petruzalek, Marko Virtala)av., 47.02 4-1 Tommi Kovanen (Cook, McLean)yv., 48.34 5-1 Cook (McLean, Morrison), 50.22 6-1 Petruzalek (Pettinen, Virtala)yv., 55.48 6-2 Anssi Löfman (Petr Pohl, Tomas Jasko)yv.

Ottelussa oli yleisöä 3393, joka on ihan hyvä luku, kun vastassa on SaiPa, joka ei ole koskaan ollut Raumalla mikään yleisömagneetti.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää