Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon amerikkalaiset SaiPan tuho

 
Lukon amerikkalaiset SaiPan tuho

Lukko - SaiPa 6-2 (2-1)(0-0)(4-1)

Lauantaina Äijänsuolla pelattu ottelu Lukko - SaiPa oli pari erää tasainen, mutta kolmannessa erässä aukesi raumalaisten maalihanat. Lukko joutui alivoimalle ajassa 44.30 ja tuon jäähyn aikana Lukko iski komean alivoimamaalin Tomi Pettisen toimiessa viimeistelijänä. Maalin esityöntekijänä kunnostautui Jakub Petruzalek, joka karvasi kiekon hyökkäyspäässä ja jäädytti peliä ja sitten tyylikäs passi Pettiselle.

Valmentajat olivat tyystin eri mieltä tuomarilinjasta, SaiPan Ari-Pekka Selin kertoi, että linja pysyi loppuun asti, mutta Rauli Uraman mielestä näin ei ollut. Itse olen taipuvainen olemaan Uraman kanssa samaa mieltä, sillä ekassa erässä vihellettiin lähes kaikki, mutta sitten alkoi sallivampi linja tai jäähylle joutui puhtaasta taklauksesta (Olli Palola).

Selin jatkoi, että Lukon tekemä alivoimamaali oli hänen joukkueeltaan kardinaalimunaus. Torstaina meiltä onnistui joka mies, mutta tänään ei kukaan jatkoi Selin.

Urama oli luonnollisesti tyytyväinen starttiin, mutta totesi, että ensi viikolla joudumme todelliseen testiin, kun vastaan asettuvat sekä Jokerit että HIFK.

Lukon puolustaja Harri Tikkanen, joka teki 2-1 -maalin, myönsi, että pieni extra-lataus pelissä oli, kun vastassa oli kasvattajaseura. Kysymykseen, että miten pelirumbaa jaksaa, niin Tikkanen totesi, että sitä varten kesällä on juostu "purut" suussa.

Se mikä on loistavaa Lukon kahdessa ekassa pelissä voittojen lisäksi on se, että tehot ovat jakautuneet usealle miehelle. Tuo jos mikä lisää joukkueen itseluottamusta.

Maalit: 10.18 0-1 Ville Koho (Mikko Pukka, Simon Backman), 12.56 Justin Morrison (Janne Keränen, Charlie Cook), 14.16 2-1 Harri Tikkanen (Morrison, Kurtis McLean), 45.57 3-1 Tomi Pettinen (Jakub Petruzalek, Marko Virtala)av., 47.02 4-1 Tommi Kovanen (Cook, McLean)yv., 48.34 5-1 Cook (McLean, Morrison), 50.22 6-1 Petruzalek (Pettinen, Virtala)yv., 55.48 6-2 Anssi Löfman (Petr Pohl, Tomas Jasko)yv.

Ottelussa oli yleisöä 3393, joka on ihan hyvä luku, kun vastassa on SaiPa, joka ei ole koskaan ollut Raumalla mikään yleisömagneetti.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää