Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille todella tärkeä voitto

 
Pallo-Iiroille todella tärkeä voitto


Pallo-Iirot - Sinimustat 2-1 (2-1)
19. 1-0 Daniel Antunez (Roope Raunio), 37. 1-1 Felix Åkerlund (Ali Al-Take),
42. 2-1 Kimmo Hörkkö rp.

Äijänsuon stadionilla pelattiin todella tärkeä miesten kakkosen jalkapallo-ottelu Pallo-Iirojen ja Turun Sinimustien välillä. Kummankaan joukkueen sarjapaikka ensi kaudeksi kakkoseen ei ole vielä selviö, joten pisteitä pitää tulla lisää.

Ottelun ensimmäisen vartin aikana raumalaisilla oli paikkoja iskeä johtomaali, ensin Kimmo Hörkkö nousi korkeimmalle, mutta pusku meni harmittavasti hivenen yli. Tuosta Hörkön tilanteesta ehti kulua nelisen minuutttia, kun Jani Raukko sai pallon rankkarialueelle vapaasti, mutta mies kompuroi eikä saanut ohitettua turkulaisten maalivahti Eemeli Reposta.

Vajaa 20 minuuttia oli pelattu, kun Pallo-Iirojen Roope Raunio keskitti laidalta kuudentoista-alueelle ja siellä teksasilainen Daniel Antunez nousi korkealle puski pallon ohi Reposen.

Reilun puolen tunnin kohdalla Hörkkö esitti akrobaattisia otteita vitosen viivalla, mutta tuloksetta. 37 minuuttia oli pelattu, kun turkulaisten Felix Åkerlund tasoitti pelin Ali Al-Taken syötöstä. Tuota Sinimustien maalia edelsi keskialueella mielestäni selvääkin selvempi käsivirhe. Jakson lopulla Iirojen Pasi Lehtonen rynni rankkarialueelle ja topparina pelannut kärkimies Prince Otoo joutui kaatamaan miehen tai kaatamaan ja kaatamaan, mutta joka tapauksessa päätuomari Marko Lindberg osoitti rankkaria. Tuon tuomitun rankkarin upotti hallitusti Kimmo Hörkkö.

Noista 2-1 -lukemista lähdettiin viettämään taukoa.

Toisella jaksolla ei sitten lisämaaleja enää nähtykään, vaikka ainakin Pallo-Iiroilla oli paikkoja todella runsaasti ja millaisia paikkoja...sellaisia joista olisi pitänyt niitata ainakin pari maalia lisää. Raumalaisten pahin tuhlaajapoika Jani Raukko, joka pelasi nyt muutaman kauden jälkeen toista peliään Iirojen keltasinisissä. Raukko mm. veti kahdesta metristä tolppaan ja edessä oli tyhjä maali. Viime sunnuntain ja tämänpäiväiset paikat yhteenlaskettuna Raukko on hukannut noin puolisentusinaa hyvää paikkaa.

Raumalaisten valmentaja Veijo Wahlsten oli luonnollisesti tyytyväinen voittoon ja kehui erityisesti puolustuslinjan Antti Koskista. Koskinen pelaa muutenkin todella tasaisesti eikä hötkyile turhia.

Sinimustien valmentaja Hannu Paatelo totesi, että pelasimme siihen nähden hyvin, että meiltä oli vakiomiehiä joko loukkaantuneena tai pelikiellossa. Paatelo kertoi myös, että heidän tämänpäiväisen kokoonpanonsa keski-ikä oli reilusti alle kahdenkymmenen vuoden..

Tuomaritoiminnasta valmentajat totesivat yhteenääneen, että emme sano muuta, kuin sen, että toivomme, että tuomarit kuitenkin yrittivät parhaansa. Tuo kommentti oli todella osuva sillä niin käsittämättömiä vihellyksiä päätuomarilta tuli.

Jouni Mikola  / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää